Social Icons

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε την αξιοπρέπεια και την αυτονομία σας για να σας δείξουν σεβασμό σε αυτά που ζητάτε. Κάντε τις αγορές σας αφού πρώτα ψάξετε καλά τι είναι αυτά που σας αρέσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Αφού δεν μπορείτε να καλύψετε όλες σας τις ανάγκες, επιβάλετε να κινηθείτε διαλλακτικά στις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί ακόμα και αυτές που θα σας φανούν δελεαστικές θα σας βάλουν αργότερα σε οικονομικές περιπέτειες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να είναι το κέρδος σας δεδομένο, αξιοποιήστε κάποιες από τις γνωριμίες που θα κάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσες διαφορές και αν έχετε μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις. Κάντε μια προσπάθεια να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Μην περιμένετε να φτάσετε στα όρια της εξάντλησης για να ενδιαφερθείτε για την υγεία σας. Εάν φτάσετε στα όριά σας δε θα είστε τόσο καλοί με τα άτομα που σας ενοχλούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σχεδιάστε τα επόμενα βήματά που θέλετε να κάνετε χωρίς να βιάζεστε. Ανακαλύψτε τι ακριβώς γίνεται στις σχέσεις σας για να διορθώσετε μερικά πράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Έρχονται κοντά σας φίλοι που το τελευταίο διάστημα είχατε απομακρυνθεί. Αφιερώστε τη μέρα αποκλειστικά σε εσάς, κάνοντας κάποια ψώνια που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε τον απολογισμό σας για να προχωρήσετε σε πιο στέρεες βάσεις. Πετάξτε ότι άχρηστο κρατάτε στο χώρο σας για συναισθηματικούς λόγους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα και αν είστε πολύ ευαίσθητοι για να την αντέξετε, η αλήθεια χρειάζεται. Επιλέξτε εσείς τη συντροφιά που θα βγείτε έξω για να περάσετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε αυτά που σας απασχολούν έντονα για τον εαυτό σας. Κάντε καινούρια πράγματα αποφεύγοντας να τα κοινοποιείται σε όλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν πρέπει λοιπόν να σας παρασύρει η βιαστική επιθυμία για έξοδα. Παράλληλα μην αμελήσετε εκκρεμότητες που έχετε απέναντι σε τρίτους, καθώς αργότερα θα υπάρχουν καθυστερήσεις.


ΙΧΘΥΣ: Μπορεί να υπάρχουν μερικές εντάσεις, αλλά θα σας δοθούν λύσεις ενώ παράλληλα θα βγουν στην επιφάνεια άτομα του περιβάλλοντός σας που δεν είχατε καταλάβει ότι στην πραγματικότητα ήταν εχθροί σας.