Social Icons

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Οι μικροεντάσεις και οι γκρίνιες θα υπάρχουν στο σημερινό πρόγραμμα. Αποφύγετε να θίξετε κληρονομικά θέματα με τα άτομα της οικογένειας σας και γενικώς ακίνητης περιουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιδιώξτε να αποκατασταθούν οι εντάσεις που έχουν δημιουργηθεί στις σχέσεις σας με τους άλλους και μάθετε να κρίνετε πιο σωστά, ώστε να αποφύγετε τη σύγχυση στον εργασιακό χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε επαφές που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα λειτουργώντας πάντα με λογική. Η λάμψη που θα έχετε θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για να αποκαταστήσετε τα τυχόν προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι αναμενόμενο να έχετε συνεχείς συζητήσεις και συναντήσεις που όμως δε θα σας οδηγούν στα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ: Θα καλυτερέψει η ψυχολογία σας και θα είστε πιο καταδεκτικοί και ευπροσάρμοστοι στις συνθήκες. Μην κατασταλάξετε σε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις, καθώς τα περισσότερα που θα σας υποσχεθούν θα είναι αναληθή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επαγγελματική σας σταδιοδρομία έχει αρχίσει και έχει μια σαφή πορεία εδώ και καιρό για να την μπλοκάρετε με πισωγυρίσματα.

ΖΥΓΟΣ: Η όρεξή σας για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, όχι μόνο θα μεγαλώσει αλλά θα είναι και εμφανής. Βάλτε τάξη στα επαγγελματικά σας σχέδια και θέστε νέους στόχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους έχει τα περιθώρια να αποκατασταθεί και να κάνετε πιο εύκολα συζητήσεις. Εξάλλου δε θα σας λείπει ούτε η ενέργεια, ούτε η αποφασιστικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να είστε εφοδιασμένοι με δύναμη, αλλά δε θα σας είναι εύκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας και πολύ συχνά θα χάνεται τον αυτοέλεγχό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φρέσκος αέρας θα πνέει στο συναισθηματικό σας τομέα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον ερωτισμό σας και κάνοντάς σας να νιώθετε πιο γοητευτικοί και πιο προσιτοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και ήπια συμπεριφορά για να αποφύγετε τα μικροπροβλήματα στον εργασιακό χώρο αλλά και την καλή ισορροπία στην υγεία σας.


ΙΧΘΥΣ: Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή για να λύσετε τις διαφορές σας σε οικονομικά θέματα και αν το προσπαθήσετε τώρα μάλλον θα χειροτερέψετε τα πράγματα.