Social Icons

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Τα πράγματα ηρεμούν και αυτό σας βοηθάει να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Επανεξετάστε τις διάφορες ιεραρχίες μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα και την εργασία.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην κάνετε κάτι που δεν αντέχει το φως της μέρας και σιγουρευτείτε ότι τα σχέδιά σας βρίσκονται σε καλά χέρια. Υπάρχει το ενδεχόμενο να εντυπωσιαστείτε από ένα πρόσωπο που κρύβει πολλές δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από κακόβουλους και κακεντρεχείς ανθρώπους. Μη σπαταλήσετε τη γενναιοδωρία σας σε άτομα που πιθανόν να σας εκμεταλλεύονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας ή να κάνετε διακοπές πριν καταρρεύσετε. Για κάθε ενδεχόμενη αλλαγή να είστε έτοιμοι με εναλλακτικές λύσεις.

ΛΕΩΝ: Με λογικές και πρακτικές κινήσεις από πλευρά σας θα έρθει η αναβάθμιση της θέσης σας. Μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς θα σας βρει απροετοίμαστους, γι’ αυτό ζητήστε πίστωση χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε τα λάθη του παρελθόντος σαν εμπειρίες που σας βοηθούν να ωριμάσετε. Σε απρόβλεπτες καταστάσεις προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι.

ΖΥΓΟΣ: Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να ασχοληθείτε μόνο με αυτές. Κάνοντας έναν ουσιαστικό διάλογο θα λύσετε πολλές αντιπαραθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα έντονα συναισθήματα είναι ικανά να σας βάλουν σε περιπέτειες που θα σας αποπροσανατολίσουν. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σας θα ωθήσουν κάποιους από τους συνεργάτες σας να λειτουργήσουν παρασκηνιακά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητήστε αποδείξεις για αυτά που σας λένε και μην πιστεύετε στα μεγάλα λόγια. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες που έχετε με πρακτικές μεθόδους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας και με τη βοήθειά τους θα έχετε κοινωνική καταξίωση. Δώστε μάχες όπου χρειαστεί χωρίς όμως να ρισκάρετε τα κεκτημένα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεπερνάτε τα όριά σας με ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Τα καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι μία εκδρομή.


ΙΧΘΥΣ: Παρόλο που έντεχνα προσπαθείτε να το κρύψετε, είστε αρκετά ευαίσθητοι στα αρνητικά σχόλια και πληγώνεστε. Δεν ανταπαντάτε σε αυτούς που σας κρίνουν, αλλά σίγουρα ανήκετε σε εκείνους που δεν ξεχνάνε εύκολα.