Social Icons

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Χαράξτε κοινή πορεία με το σύντροφό σας και ακολουθήστε την πιστά χωρίς αλλαγές. Μπορεί να σας αρέσει το σασπένς αλλά στη σχέση σας δε χωράει παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιτρέψτε στην αισιοδοξία να κυριαρχήσει και να πρωταγωνιστήσει στη καθημερινότητά σας. Οι νέοι στόχοι που θα θέσετε θα απαιτήσουν από εσάς μεγαλύτερη υπευθυνότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα κοινά που σας ενώνουν με τους φίλους σας. Μην επιστρέφετε σε θέματα του παρελθόντος που ήδη τα έχετε εξαντλήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιμένετε σε γεγονότα που δε σας επιτρέπουν να δείτε καθαρά και σας μπλοκάρουν. Μην εξαντλήσετε όλες σας τις δυνάμεις στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΛΕΩΝ: Επανεξετάστε τα αισθήματά σας απέναντι ε ένα πρόσωπο που αγαπάτε. Εάν προσπαθήσετε να είστε εκδικητικοί με κάποιους λόγω ζήλιας, θα το μετανιώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προβείτε σε αλλαγές ύστερα από μια σύντομη φάση αναθεωρήσεων. Δώστε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή κάνοντας αυθόρμητες κινήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ανεβείτε ψυχολογικά, προετοιμάζοντας ένα όμορφο ραντεβού με το σύντροφό σας. Ξεκινήστε να κάνετε θετικές σκέψεις για να απολαύσετε τα αποτελέσματα των αλλαγών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες. Επιβάλετε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εργασίες που θα κάνετε στο παρασκήνιο θα σας φέρουν νικητές την κατάλληλη στιγμή. Αλλάξτε δρόμο αν νομίζετε ότι έχετε δοθεί σε μια σχέση που σας οδηγεί σε αδιέξοδο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κάλυψη των άμεσων οικογενειακών σας αναγκών θα γίνει με τη βοήθεια της οικογένειάς σας. Μοιράστε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας και τοποθετήστε τους σε θέσεις που τους ταιριάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και κερδίστε αυτά που θέλετε. Αφού δεν έχετε να χάσετε τίποτα, δώστε μια δεύτερη ευκαιρία εκεί που πρέπει.


ΙΧΘΥΣ: Ανακαλύψτε νέες μεθόδους ανάπτυξης, γιατί παρόλο που θα υπάρχουν αρκετές επιτυχίες θα διαπιστώσετε και ορισμένες ελλείψεις που θα πρέπει να τις καλύψετε με περισσότερη εργασία.