Social Icons

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Έχει φτάσει η στιγμή που δε γίνεται να γίνει το δικό σας και πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην αφήσετε μια αβάσιμη πληροφορία που θα πάρετε να κάνει τον εργασιακό σας χώρο πεδίο μάχης.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε μια συζήτηση που θα είστε ειλικρινείς και θα αποδεχθείτε και τις αδυναμίες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από το σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δεν μπορείτε να περιμένετε για να πείτε αυτά που θέλετε, τουλάχιστον φερθείτε διπλωματικά. Εάν μοιράσετε σωστά το χρόνο σας θα υπάρχει και περίσσευμα ανεκμετάλλευτο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δε χρειάζεται να στερηθείτε την ελευθερία σας ή να κόψετε πράγματα που σας ευχαριστούν για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ: Διώξτε τις αναστολές σας και αρχίστε να χαίρεστε τη ζωή και ότι σας προσφέρει. Εκφράστε τα βαθιά σας συναισθήματα και θα δείτε πως όλα γίνονται στο τέλος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο μεγάλος συντηρητισμός θα σας φέρει στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Οι ικανότητες θάρρους και αυτοελέγχου που διαθέτετε θα σας βοηθήσουν σε μια υπόθεσή σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να αποφύγετε ενέργειες που είναι άκρως αντιπαραγωγικές. Να είστε σαφείς σε ότι ζητάτε και φροντίστε να μην προβείτε σε συζητήσεις που δεν διευκρινιστικές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε άσκοπα έξοδα, προκειμένου να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά. Μην αμελήσετε να πλησιάσετε ένα φιλικό πρόσωπο που σας έχει ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνεχόμενες και ατελείωτες κρίσεις οφείλονται στην ανυποχώρητη θέση σας. Οπλιστείτε με υπομονή και ασχοληθείτε εντατικότερα με τις εκκρεμότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέπετε στον εκνευρισμό σας να γίνετε η αιτία καθημερινών προστριβών. Χαράξτε νέα κοινή πορεία πλεύσης με τους συνεργάτες σας για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προχωρήστε σε πιο ουσιαστικές για εσάς σχέσεις και μη μένετε σε επιφανειακές. Εάν περνάει από το χέρι σας αναβάλετε για αργότερα σοβαρές συζητήσεις.


ΙΧΘΥΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα σε σχέσεις με πρόσωπα που είστε βαθιά συνδεδεμένοι. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις πριν γίνουν πιο πολύπλοκες και μη γίνεστε ευάλωτοι σε ότι προκύπτει.