Social Icons

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Εξετάστε όλες τις παραμέτρους στον εργασιακό σας τομέα, πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Προτιμήστε να κρατήσετε σιγή ιχθύος και να μιλήσετε όταν θα έχουν κοπάσει οι εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Ανοίξτε νέες προοπτικές στην εργασία, αφήνοντας τη λογική να δουλέψει και να επικρατήσει. Δεν είναι πολυτέλεια να απαιτήσετε και διεκδικήσετε μια ισορροπημένη ερωτική ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί με σωστές κινήσεις μπορούν να αποδώσουν αυτά που περιμένετε και ακόμα παραπάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γίνετε πιο υπεύθυνοι και μη φέρνετε σε δύσκολη θέση πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, που δεν έχουν τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τις δικές σας οικονομικές υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ: Πάνω στη χαρά σας να αποφύγετε να πέσετε σε καταχρήσεις και υπερβολές που θα σας κουράσουν και θα ρίξουν τις άμυνες του οργανισμούς σας απειλώντας την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολλοί από εσάς θα έχετε τη δυνατότητα να αρχίσετε κάτι πρωτότυπο ή να αρκεστείτε σε μια νέα και έξυπνη αναδιοργάνωση των δεδομένων.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας ξαφνικά ή άτομα που μπερδεύονται στην προσωπική σας ζωή και σας επηρεάζουν στις απόψεις σας, ακόμα και αν είναι συγγενείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ενέργεια που θα σας πλημμυρίζει θα σας ωθήσει να θελήσετε να βγείτε και να διασκεδάσετε είτε με τους φίλους, είτε με το σύντροφό σας και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η διάθεση σας θα είναι τέλεια, εφόσον φροντίσετε ψυχικά να νιώθετε γεμάτοι. Βρίσκεστε σε φάση γενικών διαδικασιών που προωθούν μια εργασιακή και επαγγελματική ανάπτυξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δύναμη και η αντοχή σας θα αυξηθεί σημαντικά, για να είστε πιο υπεύθυνοι και πιο δυναμικοί, αρκεί να κάνετε μια προσπάθεια παραπάνω να παλέψετε για αυτά που σας ανήκουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη υλική ικανοποίηση. Έχετε τη δυνατότητα να απλοποιήσετε τις καταστάσεις πριν αρχίσουν να γίνονται πολύπλοκες.


ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να μη γίνεστε εριστικοί προς τους άλλους όσο δίκαια και αν θα είναι τα αιτήματά σας. Η ψυχική σας ηρεμία πρέπει να αποκατασταθεί πριν αρχίσει να σας δημιουργεί προβλήματα.