Social Icons

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Τα κρυφά ή φανερά χτυπήματα πίσω από την πλάτη πρέπει να βρουν ένα τέλος. Επιβάλετε να θέσετε μια νέα θέση πραγμάτων για να μπορέσετε να αποδώσετε στο έπακρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Διαπραγματευτείτε με τους συνεργάτες σας και αναπτύξτε τη διπλωματική σας ικανότητα. Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις φίλων επειδή επιθυμείτε διακαώς τη στήριξη από το περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέχετε τις συναλλαγές σας και αποφύγετε να προβείτε σε επενδυτικά διαβήματα. Η επικοινωνία και οι νέες συνεργασίες θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση των οικονομικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από κρυφούς εχθρούς και μην απομονώνεστε. Οι διαφωνίες και οι καθυστερήσεις αυτών που έχετε υποσχεθεί θα επιβαρύνουν το κλίμα στον οικογενειακό σας χώρο.

ΛΕΩΝ: Οι αλλαγές που θα προκύψουν στο οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον, θα σας γεμίσουν προβληματισμούς και διλήμματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είστε ικανοί να βρείτε λύσεις στα τρέχοντα θέματα που σας απασχολούν, αλλά και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια πιο εύκολα.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να βάλετε σε εφαρμογή τους στόχους σας και να προσεγγίσετε τις επιθυμίες σας. Κρατήστε οποιαδήποτε πληροφορία πάρετε για να την εκμεταλλευτείτε σωστά στην πορεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακούστε συνεργάτες και άτομα κύρους τι έχουν να σας πουν και σεβόμενοι τις απόψεις τους θα βγείτε κερδισμένοι. Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας που θα είναι και ο κύριος τομέας που θα τραβάει το ενδιαφέρον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να είστε συνεπείς και να διατηρείτε το μέτρο. Αποφύγετε ακραίες καταστάσεις και κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις που θα βλάψουν τον οργανισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ανανεωθεί και θα δυναμώσει η σχέση με το σύντροφό σας, ενώ θα μπορέσετε να δημιουργήσετε καινούριες γνωριμίες που θα βοηθήσουν να κάνετε ευρύτερο τον κύκλο σας, για να προβληθείτε και να αναπτύξετε την κοινωνικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητά σας και προετοιμάστε το έδαφος με συζητήσεις και επαφές στον εργασιακό χώρο, ώστε να ευνοηθεί το όποιο ξεκίνημα σας.


ΙΧΘΥΣ: Μην πτοηθείτε, γιατί δίπλα σας θα υπάρχουν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας και θα σας δώσουν απλόχερα τη συμπαράστασή τους.