Social Icons

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μην εγκαταλείπετε ότι σας δίνει χαρά και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς. Για να ανταπεξέλθετε σε προκλήσεις, φανείτε δυναμικοί και εργατικοί.

ΤΑΥΡΟΣ: Διοχετεύστε την υπερένταση στον ερωτικό τομέα και περάστε ένα υπέροχο βράδυ. Για να μη χάσετε αυτούς που αγαπάτε, εκφράστε την αγάπη σας σε καθημερινή βάση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διεκδικήστε ότι σας ανήκει και μάθετε να μη χαρίζετε τίποτα σε κανέναν. Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε προφυλάξτε την υγεία σας από το έντονο στρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό χώρο και θα αυξήσετε τις πιθανότητες για να άνοδο των εσόδων, ενώ παράλληλα θα μειώσετε σημαντικά και τα έξοδά σας.

ΛΕΩΝ: Με σύνεση και λογική θα προωθήσετε ότι καθυστερούσε είτε στον επαγγελματικό σας τομέα, είτε στο συναισθηματικό, αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτείτε και να τα αφήσετε όλα στην τύχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρχίζει να ξεμπερδεύει τα πράγματα και σας αφήνει να πορευτείτε χωρίς βιασύνες και υπερβολές στις κινήσεις σας. Οι συνεργασίες και οι σχέσεις σας θα ευνοούνται, ενώ παράλληλα θα έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε ένα απολογισμό ζωής και να βγάλετε από πάνω σας καταστάσεις του παρελθόντος, αλλά και να πάρετε αποφάσεις που θα αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια σειρά συζητήσεων και επαφών στον επαγγελματικό σας χώρο, που θα σας κάνουν λίγο να μελαγχολείτε και να πιέζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε το μέτρο και μην παρασυρθείτε και μπλεχτείτε σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Προτιμήστε να βρεθείτε κοντά στους δικούς σας ανθρώπους που σας αγαπούν και το ξέρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεπεράστε ότι σας ταλαιπώρησε αρκετά στο παρελθόν και αναζωογονηθείτε. Προτιμήστε να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας απ’ το να απογοητεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να συγκρούεστε και να αναλώνεστε με ανθρώπους που σας ταράζουν. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο διπλωμάτες γίνεται, για να ξεπεράσετε τις διακυμάνσεις.


ΙΧΘΥΣ: Είναι τελείως λάθος να εμπιστεύεστε άτομα που στο παρελθόν σας έχουν προδώσει. Κρατήστε αποθέματα δυνάμεων και μην τις εξαντλείται όλες σε επαγγελματικά θέματα.