Social Icons

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που πρέπει να γίνουν και η τύχη είναι με το μέρος σας για να τα καταφέρετε. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να τα αλλάξετε και να γίνουν τα πάντα πιο ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ότι έχετε με κάποιους σχέσεις αίματος δε σημαίνει πως πρέπει να αποφασίζουν και να κρίνουν τι είναι το καλύτερο για εσάς, γιατί και αν θα κάνετε λάθη, θα είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη σπαταλάτε τα λόγια σας σε άτομα που δεν εννοούν να σας καταλάβουν. Εάν πετάτε μονίμως στα σύννεφα, κινδυνεύετε να απογοητευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη δείχνετε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε με τις λύσεις που σας δίνουν. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε μόνοι σας, απομυθοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Δημιουργήστε τα κατάλληλα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες. Εξηγήστε στο σύντροφό σας ότι χρειάζεστε συντροφικότητα και όχι κριτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσάς τι πραγματικά θέλετε. Όσο και αν προσπαθείτε να ακολουθήσετε τη φωνή της λογικής, οι νόμοι της καρδιάς είναι πιο ισχυροί.

ΖΥΓΟΣ: Μάθετε να είστε πιο δεκτικοί στις προκλήσεις και ίσως ανοίξετε κρυφές πτυχές συναισθημάτων που σχεδόν πάντα κρατάτε κλειστές για να αποφύγετε ενδεχόμενες άσχημες συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυτή τη φορά δε θέλετε να είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας, αλλά επιθυμείτε να απελευθερώσετε τα συναισθήματά σας και να μην ξεκινάτε με την απόρριψη στο μυαλό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα κίνητρα που θα έχετε για να ακολουθήσετε έναν άλλο δρόμο από αυτόν που έχετε συνηθίσει μέχρι τώρα, θα είναι ποιοτικά και ενδιαφέροντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με όπλο σας την αίσθηση ελευθερίας για να αποκαλυφθείτε συναισθηματικά, θα συναντήσετε άτομα που θα σας δείξουν μια άλλη οπτική γωνία σε σχέση με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε τον έρωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πλέον θα έχετε μεγαλύτερη άνεση για να συζητήσετε κάποια θέματα τα οποία μέχρι τώρα αποφεύγατε συστηματικά εξαιτίας της δικής σας άκαμπτης στάσης.


ΙΧΘΥΣ: Εάν κρίνετε ότι στη σχέση σας μπορείτε να επενδύσετε περισσότερο συναισθηματικά, θα βρείτε τη διάθεση να την ανανεώσετε, επινοώντας διάφορους τρόπους για να το πετύχετε.