Social Icons

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Το γενικό κλίμα αμφισβήτησης θα σας ωθήσει σε αρκετές αναθεωρήσεις του αισθηματικού σας κατεστημένου και δεν αποκλείεται τις μέρες που θα ακολουθήσουν να οδηγηθείτε σε εκκεντρικές και πέραν του πρέπει καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορείτε να βρείτε τους σωστούς δρόμους μέσα από συζητήσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε συγκρατημένοι στις αντιδράσεις σας και στα ξαφνικά ξεσπάσματα, καθώς η ψυχολογία σας δε θα μείνει ανεπηρέαστη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε αρκετό χρόνο για να προγραμματίσετε τα σχέδιά σας και η επιτυχία ή η αποτυχία, θα εξαρτηθεί καθαρά από τις δικές σας κινήσεις.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μειώσετε τον εκνευρισμό που αυξάνει την τάση που έχετε για προστριβές. Εάν δε δείξετε υπομονή και ψυχραιμία, θα προκαλέσετε εντάσεις και στον επαγγελματικό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ισορροπήστε και αποκαταστήστε τις φιλικές και οικογενειακές σας σχέσεις που τελευταίως πέρασαν αρκετές δοκιμασίες και εντάσεις.

ΖΥΓΟΣ: Εάν νιώθετε ότι έχετε ένα μέτρο προστασίας ίσως σταματήσετε να είστε τόσο καχύποπτοι. Ηρεμήστε, για να μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδια και τις υποθέσεις σας και να επωφεληθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επικοινωνήστε με συνεργάτες και βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, αλλά να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς που θα κάνετε και εγκρατείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα επηρεαστεί αρνητικά τη συμπεριφορά σας προς φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, ωθώντας σας σε εντάσεις και συγκρούσεις μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρησιμοποιήστε το διάλογο σαν την καλύτερη τακτική, διατηρώντας παράλληλα μια μυστικότητα γύρω από τις κινήσεις σας, για να νιώσετε πιο ασφαλείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να μπερδέψετε τα επαγγελματικά προβλήματα με τα οικογενειακά ή να επιρρίψετε ευθύνες σε άτομα που δε φταίνε, μόνο και μόνο επειδή εσείς έχετε αποπροσανατολιστεί.


ΙΧΘΥΣ: Αλλάζει το σκηνικό στην κοινωνική σας ζωή. Σας κάνει πιο ανοικτούς και προσιτούς στους γύρω ώστε να κάνετε πιο εύκολα καινούριες γνωριμίες.