Social Icons

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μη χαλάτε τη διάθεσή σας για πράγματα που μπορούν εύκολα να διορθωθούν. Θα εκτιμηθούν ιδιαίτερα η δημιουργικότητα και η καλή σας διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι ωραίο να κάνετε όνειρα, αλλά πρέπει να δείτε πως μπορούν να γίνουν και πράξη. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ευχάριστο περιβάλλον στον εργασιακό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα σας φανεί χρήσιμο να κρατήσετε μια επιφυλακτικής τάση απέναντι σε νέα πρόσωπα. Φροντίστε οι οικονομικές σας διαπραγματεύσεις να γίνονται από πλήρη μυστικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα περάσετε καλύτερα αν διαφωνήσετε και λίγο, χωρίς να τραβάτε την κατάσταση στα άκρα. Η ζεστασιά και η αφοσίωση που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας αιχμαλωτίσει.

ΛΕΩΝ: Εστιάστε την προσοχή σας σε ένα επαγγελματικό σας θέμα που συναντάει αρκετές δυσκολίες. Αναβάλετε ουσιαστικές οικονομικές συζητήσεις για μια άλλη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η καθιέρωσή σας στον επαγγελματικό χώρο θα έρθει μόνο εάν είστε υπομονετικοί. Φροντίστε να συναναστρέφεστε με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς.

ΖΥΓΟΣ: Σταματήστε να μπερδεύετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τη συναισθηματική σας ζωή. Μη χαλάτε τις εμπνεύσεις σας ασχολούμενοι με θέματα που δε σας ταιριάζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βρείτε χρόνο να παρακολουθήσετε θεάματα που σας ευχαριστούν και ανεβάζουν την ψυχολογία σας. Απαιτήστε ότι δικαιωματικά σας αξίζει και αφήστε να φανεί η αξία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε θέματα που θα αφορούν άτομα του εργασιακού σας χώρου. Δείξτε αγάπη και κατανόηση στα ηλικιωμένα άτομα της οικογένειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα επανέρθουν στην επιφάνεια τα διλήμματα που είχατε για το πώς να προχωρήσετε και ποιο τομέα να βάλετε σε προτεραιότητα, αφού όλα μαζί δε γίνονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε άπειρες ευκαιρίες, για να μπορέσετε να βρεθείτε κοντά στο σύντροφό σας, καθώς και για να ξεκινήσετε υγιείς συναισθηματικές σχέσεις, όσοι από εσάς δεν έχετε σταθερή σχέση.


ΙΧΘΥΣ: Αναπτύξτε τα προτερήματά σας και μετατρέψετε τα ελαττώματά σας σε θετικά στοιχεία. Έχει μεγάλη σημασία να κατά λάβετε και να αναλάβετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στον εαυτό σας.