Social Icons

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Όμως, μέσα από αυτές θα δείτε σημαντική άνοδο στον οικονομικό σας τομέα, καθώς θα αυξηθούν οι συναλλαγές σας προσφέροντάς σας μεγάλα κέρδη.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε ανοίγματα, επεκτατικές κινήσεις και ρίσκα, εάν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ελέγξετε τη συμπεριφορά σας, γιατί η πτώση των εσόδων σας, δεν είναι κάτι που το θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι προσωπικές σας συναισθηματικές ανασφάλειες δε σας αφήνουν να δεχτείτε και αυτές που έχει ο σύντροφός σας. Ξεκαθαρίστε ποιες είναι οι επιδιώξεις σας γιατί δεν υπάρχει μέση λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φανείτε επιφυλακτικοί πριν χρειαστεί να κάνετε μερικές σκληρές διαπιστώσεις για εσάς. Απ’ το να κρατάτε το θυμό μέσα σας, μιλήστε ανοιχτά σε αυτούς που σας ενοχλούν.

ΛΕΩΝ: Εξομολογηθείτε στους δικούς σας ανθρώπους τους φόβους που έχετε και παραδεχθείτε τα λάθη σας. Επιβάλετε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε μια επαγγελματική συζήτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με σκληρή δουλειά και υπομονή θα δείτε τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Να είστε απλά προσεκτικοί και να μη γίνεστε καχύποπτοι με όλους και όλα.

ΖΥΓΟΣ: Αποφορτιστείτε από την ένταση που έχετε με μια μικρή εκδρομή που θα σας χαλαρώσει. Μοιράστε αρμοδιότητες, αντί να φορτώνεστε ευθύνες που αναλογούν σε άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που η επίλυσή τους θα σας δώσει ανακούφιση. Τολμήστε να κάνετε μερικές αλλαγές στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Όσο και αν κάποια άτομα σας προκαλέσουν, προτιμήστε τη σιωπή. Μη βασιστείτε σε υποσχέσεις ατόμων που ποτέ δε σας έχουν στηρίξει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σκεφτείτε πολύ καλά πριν ενδώσετε σε έναν έρωτα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να παίξει με τα συναισθήματά σας και κυρίως με τον ψυχισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ζητήστε από άτομα του παρελθόντος να σας αποδείξουν έμπρακτα αυτά που υποστηρίζουν. Κάντε μια ουσιαστική συζήτηση εάν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα επικοινωνίας.


ΙΧΘΥΣ: Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις αντιξοότητες και τις αναβολές που θα εμφανιστούν. Θα ήταν αρκετό χρήσιμο να προνοήσετε και να περιορίσετε τα έξοδά σας.