Social Icons

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Πανσέληνος στο άξονα Υδροχόου- Λέοντα-24/1/16

Βαδίζουμε πλέον στο 2016 και η πρώτη Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα Υδροχόου- Λέοντα στις 03:48 στις 24 Ιανουαρίου, με τη συμμετοχή του Άρη σε δυσαρμονική θέση (τετράγωνο με Ήλιο και Σελήνη) και τον ανάδρομο Ερμή σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό.

Είναι μια ιδιαίτερη και σημαντική Πανσέληνος, καθώς προσωπικές επιθυμίες μπαίνουν στην άκρη από τις δυσκολίες και τις εντάσεις που θα επικρατούν. Ο εκνευρισμός θα είναι διάχυτος και όλα θα μπορούν να ανατραπούν για αυτό θα ήταν σκόπιμο να συγκρατήσουμε τα νεύρα μας και να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους όσο μπορούμε. Αρκετές σχέσεις θα δοκιμαστούν, κάποιες θα αντέξουν και κάποιες όχι.

Το περίεργο κλίμα εκτός από τον προσωπικό τομέα θα προβληματίσει και τον οικονομικό. Σχέδια θα χρειαστεί να αλλάξουν, ενώ κάποια θα πρέπει να κλείσουν οριστικά και να μείνουν στο παρελθόν.

Εστιάστε σε ότι σας κάνει να νιώθετε άνετα και σίγουρα και θέματα που σας δυσκολεύουν και παίρνουν αναβολή αφήστε τα για αργότερα που θα έχει περάσει η επιρροή της Πανσελήνου. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι,  Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι).
Ας δούμε πιο αναλυτικά πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο…

ΚΡΙΟΣ: Οι απαιτήσεις του εργασιακού χώρου θα σας κουράσουν, καθώς σχεδόν όλοι θα περιμένουν να πάρετε πρωτοβουλίες. Εάν δε νιώθετε έτοιμοι να δεσμευτείτε μη δώσετε υποσχέσεις. Ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο θα σας ωθήσουν να κάνετε διαχωρισμό στις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ανατροπές σε σχέδια και στόχους που προετοιμάζατε καιρό θα εξαντλήσουν την υπομονή σας και θα τα νεύρα σας θα φτάσουν σε οριακό σημείο. Αποφύγετε να κλειστείτε στο καβούκι σας επειδή δεν μπορείτε να ελέγξετε τις καταστάσεις. Ο οικογενειακός χώρος θα απαιτήσει την προσοχή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με τον κυβερνήτη σας Ερμή να κινείται ανάδρομα η Πανσέληνος του μήνα θα επηρεάσει αισθητά την επικοινωνία με τους γύρω σας, ενώ τα παιχνίδια εντυπώσεων θα σας εξοργίζουν. Αποφύγετε αμφίβολες συμφωνίες  που θα βάλουν σε περιπέτειες τον οικονομικό σας τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη βιαστείτε να αποδεχθείτε προτάσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος, καθώς άτομα θα σας πλησιάσουν σκόπιμα για το δικό τους κέρδος και θα φανεί στον τρόπο που θα προσπαθήσουν να σας χειριστούν. Κρατηθείτε μακριά από αγορές που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Συνεργάτες και άτομα του εργασιακού χώρου θα σας προκαλέσουν και θα σας κοντράρουν. Μην αναλωθείτε σε καταστάσεις που θα σας ρίξουν την ψυχολογία και δε θα σας προσφέρουν τίποτα επί τη ουσίας. Ασχοληθείτε μόνο με σοβαρά θέματα και ψάξτε να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι δυσκολίες που προκαλεί η Πανσέληνος πλήττουν περισσότερο την προσωπική σας ζωή και τα ανοιχτά μέτωπα ου έχετε αφήσει με άτομα από το παρελθόν. Αξιολογήστε τα δεδομένα και ξεκαθαρίστε μια για πάντα υποθέσεις που δεν έχουν λόγο να υπάρχουν στην παρούσα ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ: Ο μεγάλος φόρτος εργασίας που έχετε αναλάβει μειώνει τις δυνάμεις σας και η Πανσέληνος σας κάνει να νιώθετε εκτός από κουρασμένοι και αποπροσανατολισμένοι. Αφήστε φιλικά πρόσωπα να σας προσφέρουν την ανάσα ξεγνοιασιάς που χρειάζεστε και θα βρείτε πιο εύκολα λύσεις σε όλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αυξάνονται οι προβληματισμοί και μαζί με αυτούς τα νεύρα και ο εκνευρισμός. Δεν υπάρχει λόγος τη δεδομένη στιγμή να δοκιμάσετε τις αντοχές σας ή να πάρετε επικίνδυνα ρίσκα απλά για να αποδείξετε ότι είστε ικανοί. Αυτοί που πιστεύουν σε εσάς δε ζητούν επιβεβαίωση για το προφανές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο επαγγελματικός χώρος θα σας φαίνεται πνιγηρός και ορισμένα άτομα θα σας προκαλούν ασφυξία. Πριν ανεβάσετε τους τόνους και ξεκινήσετε το παιχνίδι των διαφωνιών, σκεφτείτε τα λόγια σας και βρείτε τα με τον εαυτό σας. Μην εμπιστευτείτε τη διαχείριση των χρημάτων σας σε πρόσωπα αμφιβόλου εμπιστοσύνης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αναστάτωση που θα προκληθεί σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο δε θα κοπάσει εύκολα, αν μπείτε στον πειρασμό να προκαλέσετε με τη συμπεριφορά σας. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε προς τρίτους πριν σας δυσκολέψουν στην καθημερινότητά σα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κρυμμένα μυστικά που θα σας αφορούν άμεσα έρχονται στην επιφάνεια, προβληματίζοντας τις σταθερές σας σχέσεις. Αντιληφθείτε τους κινδύνους που κρύβονται σε ότι ακούσετε και μην αρχίσετε τις αντιπαραθέσεις. Τα επαγγελματικά θέματα που έχετε σε ισχύ ζητούν γρήγορες λύσεις και όχι να συμμετέχετε σε παρασκηνιακές καταστάσεις.


ΙΧΘΥΣ: Κάντε καλύτερο προγραμματισμό στην καθημερινότητά σας και βάλτε όρια στις σχέσεις σας. Μη δέχεστε συμβουλές από όλους για να δικαιολογήσετε τη στάση σας απέναντι σε προβλήματα που αρνείστε να δείτε. Κλείστε κεφάλαια του παρελθόντος που δε σας αφήνουν να πάτε μπροστά.