Social Icons

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους ακόμα και αν θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια θα γίνουν αρκετά προνομιούχες, αφού θα είστε πιο συνεργάσιμοι μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα γίνουν προσπάθειες από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να περάσετε καλά και δε θα σας είναι δύσκολο να τα καταφέρετε, καθώς οι γύρω σας θα σας πλησιάζουν περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επωφεληθείτε ευκαιρίες για να καταξιωθείτε στον εργασιακό και κοινωνικό τομέα. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στις επαγγελματικές σχέσεις και καταπολεμήστε φοβίες. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να μην εντάξετε τις προσωπικές σχέσεις στα εργασιακά ζητήματα, γιατί θα υποστείτε κόπωση προσπαθώντας να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και να επανέλθετε στη δυναμικότητα που είχατε όταν ξεκινήσατε.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε μεθοδικά και κυρίως να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα για να βοηθήσετε την τύχη σας περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τα δυνατά σας για να κάνετε ότι το καλύτερο για το μέλλον σας και να είστε σίγουροι ότι δε θα λείψουν τα άτομα που θα σας στηρίξουν στις προσπάθειές σας.

ΖΥΓΟΣ: Κρατήστε τη διάθεσή σας σταθερή, για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας με σχετική άνεση και προπαντός να μην καταρρεύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θέστε νέες βάσεις και απορρίψτε ότι σας κουράζει ή σας κυνηγάει από το παρελθόν και σας αποσυντονίζει. Μέσα από συνεργασίες θα σας προκύψουν κέρδη και έτσι θα αισθανθείτε ασφαλείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι καταστάσεις στον εργασιακό χώρο στα τρέχοντα θέματα δε θα είναι εύκολες, αλλά αν εκφράσετε όλη σας τη δημιουργικότητα, τα πράγματα θα είναι πολύ θετικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί στην αρχή να προβληματιστείτε έντονα σε ότι θα αφορά τα έσοδά σας, αλλά η οικονομική σας κατάσταση στην πορεία θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσο και αν θα βρίσκονται πάντα κάποιοι δίπλα σας, επιβάλετε να κρατήσετε ένα μέτρο στην εξάρτηση και στην επιρροή που θα δεχθείτε από αυτούς.


ΙΧΘΥΣ: Βάζοντας κοινούς στόχους με τους συνεργάτες σας, θα καταφέρετε να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα, ακόμα και μέσα από αντιξοότητες.