Social Icons

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Φεβρουάριος...

Στις 3 ο Άρης στο Σκορπιό εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Εμφανίζονται ευκαιρίες εργασίας που χρειάζονται προσοχή στη λεπτομέρεια και αποφάσεις με ώριμη σκέψη.

Στις 3 ο Ήλιος στον Υδροχόο εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη. Στόχοι πραγματοποιούνται, όνειρα αρχίζουν να παίρνουν σάρκα. Βασικό μέλημα η επαφή με την πραγματικότητα.

Στις 6 ο Ήλιος στον Υδροχόο εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό. Ευκαιρίες για αλλαγές και προσαρμογή σε ομάδες, εργασίες που σχετίζονται με συνεργάτες ή συνεταίρους.

Στις 6 ο Ερμής στον Υδροχόο σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στην Παρθένο. Βοηθάει στη λήψη σωστών αποφάσεων ενώ συζητήσεις που γίνονται κάτω από αυτή τη διέλευση είναι περισσότερο εποικοδομητικές. Εξαλείφονται εμπόδια σε συνεργασίες και καλυτερεύουν οι σχέσεις με τους γύρω μας. Οι διάλογοι γίνονται πιο ανάλαφροι με τον Ερμή στον Υδροχόο, αλλά μικρές παρεξηγήσεις στον οικονομικό τομέα θέλουν ειδικό χειρισμό εξαιτίας του ανάδρομου Δία στην Παρθένο.

Στις 6 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό. Ακατάλληλη όψη για τον συναισθηματικό τομέα ή για εκκίνηση συνεργασιών. Ο εκνευρισμός θα είναι διάχυτος και ότι ξεκινήσετε τώρα  δε θα έχει διάρκεια.

Στις 7 ο Ήλιος στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Άρη στον Σκορπιό. Αρνητική διέλευση για επενδύσεις ή αγορές. Στον εργασιακό χώρο θα υπάρχει άγχος και καταπίεση από τους γύρω σας.

Στις 7 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Άρη στον Σκορπιό. Προσφέρει ευχάριστες στιγμές σε συναισθηματικό επίπεδο.

Νέα Σελήνη στις 8 στον Υδροχόο. Με τη συμμετοχή Ουρανού (στον Κριό) και Κρόνου (στον Τοξότη)  σε αρμονική θέση και δυσαρμονική του Άρη (στον Σκορπιό). Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους και νέες ασχολίες και δραστηριότητες μπαίνουν σε ενεργό δράση. Σε διεθνές επίπεδο θα είναι αυξημένη η βία, τα ατυχήματα και οι κλοπές.

Στις 10 η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με το Δία ανάδρομο στην Παρθένο. Από τις καλύτερες διελεύσεις το συγκεκριμένο τρίγωνο καθώς φέρνει τύχη, εξαλείφει δυσκολίες και μας φέρνει βοήθεια ακόμα και από άτομα που δεν περιμένουμε. Η ανάδρομη κίνηση του Δία στην Παρθένο μειώνει την κοινωνικότητά μας απέναντι στους άλλους.

Στις 13 ο Άρης στο Σκορπιό σε εξάγωνο με το Δία ανάδρομο στην Παρθένο. Πολύ καλή όψη για ταξίδια, για επίλυση προβλημάτων και για να δώσουμε τέλος σε ότι μας στενοχωρεί. Η διέλευση αυτή φέρνει ευκαιρίες που ίσως δε δούμε εύκολα λόγω της ανάδρομης κίνησης του Δία στην Παρθένο.

Στις 14 ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Υδροχόο. Σας κάνει πιο τολμηρούς και πιο πρωτότυπους στις ιδέες. Γίνεστε πιο δημιουργικοί και ενδιαφέρεστε περισσότερο για το κοινωνικό στάτους.

Στις 17 η Αφροδίτη περνάει στον Υδροχόο. Αυξάνει τη γοητεία και φέρνει νέα πρόσωπα και νέες φιλίες. Θα σας ενδιαφέρει περισσότερο ο κοινωνικός περίγυρος από τον προσωπικό.

Πανσέληνος στις 22 στο άξονα Παρθένου- Ιχθύων. Συμμετέχουν Άρης (Σκορπιό), Ποσειδώνας (Ιχθύς) και Δίας (ανάδρομος στην Παρθένο). Επηρεάζει περισσότερο Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς. Απατηλή Πανσέληνος, δημιουργεί ουτοπίες, ψευδαισθήσεις και αυξάνει εθισμούς. Σε παγκόσμιο επίπεδο προκαλεί αναταραχές, συνομωσίες και πολέμους.

Στις 25 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη. Όψη ιδιαίτερη καλή για αποφάσεις και για πραγμάτωση σχεδίων. Η υπευθυνότητα θα έχει τον πρώτο ρόλο και άτομα ισχύος θα προσφέρουν βοήθεια.

Στις 26 ο Ερμής στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Ουρανό στον Κριό.  Προκαλεί ενδιαφέρουσες συζητήσεις και παρέχει χρήσιμες πληροφορίες. Αλλαγές και πρωτοτυπία θα σας χαλαρώνουν και θα σας κάνουν να χαρείτε.

Στις 29 η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη. Καλή όψη για συνεργασίες, για σταθεροποίηση σχεδίων, αλλά και για υποχωρήσεις όπου μετανιώσατε. Θα υπάρξει επιβράβευση από ισχυρά άτομα και κοινωνική καταξίωση.