Social Icons

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε μυστικές συμφωνίες που θα δώσουν σημαντική ώθηση στα οικονομικά. Επωφεληθείτε από συζητήσεις, επαφές και συναντήσεις, για να διαπρέψετε στις επαγγελματικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή τη ζωή δεν τη περιγράφουμε αλλά τη ζούμε ακόμα και αν έχει τα περίεργά της, προσπαθήστε να κρύψετε ότι χρειάζεται αλλά και να ζήσετε τις στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ξεχάσετε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας προκειμένου να ενδυναμώσετε την «ψυχή» σας και να την απελευθερώσετε από παγίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναπτύξτε όσο μπορείτε τις δραστηριότητές σας, αποφεύγοντας άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείτε σε περιττά έξοδα, γιατί δε χρειάζεται να ανακόψετε την οικονομική σας πορεία.

ΛΕΩΝ: Μπορεί το ταίρι σας να σας καταπιέζει με τη ζήλια του, αλλά χωρίς αυτήν δε λειτουργείτε. Αποφύγετε τους καυγάδες και τα αντίποινα που θα διαταράξουν τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε μια προσπάθεια να δικαιολογήσετε τη συμπεριφορά ενός καλού σας φίλου. Ξεπεράστε τις εντάσεις που δημιουργούν κρίσεις στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Ζητώντας πλήρη υποταγή από τα άτομα του περιβάλλοντός σας γίνεστε καταπιεστικοί. Ο μόνος τρόπος για να βγείτε κερδισμένοι είναι να παραμείνετε σωστοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν είστε συνειδητοποιημένοι  θα διαπιστώσετε ότι κάποια υπόθεσή σας τελειώνει. Πραγματοποιήστε σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή και όλα θα πάνε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι ξεκάθαρες συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλές επιλογές. Πλησιάστε άτομα που ξέρετε πως έχετε αδικήσει στο παρελθόν και βοηθήστε τα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μάθετε να μην υποτιμάτε ούτε τους ανθρώπους, ούτε τις καταστάσεις. Δεν μπορείτε να αποφύγετε την επανάσταση ενός συνεργάτη που είχατε πιέσει αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφήστε κατά μέρους τις γκρίνιες και περάστε περισσότερες ώρες με το ταίρι σας. Με διπλωματία θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας.


ΙΧΘΥΣ: Νέες ευθύνες προβλέπεται να προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο. Δημιουργήστε τα κίνητρα που θα σας βοηθήσουν στις παρούσες συνθήκες.