Social Icons

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Ο οικονομικός τομέας θα σας απασχολήσει καθώς δε θα υπάρχει κινητικότητα στα έσοδα, αλλά θα σημειωθούν και κάποιες καθυστερήσεις σε εισπράξεις από συνεργασίες που περιμένατε.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν καταφέρετε να περιορίσετε το ναρκισσισμό σας, θα αποκτήσετε καινούριους φίλους εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σας με νέες εμπειρίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Να είστε υπομονετικοί στις ξαφνικές εξάρσεις των γύρω σας και μη βιάζεστε να απαντήσετε όταν ακούτε κάτι που δε σας αρέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιώντας σωστά την επιμονή και τη σταθερότητα για την επίτευξη των στόχων σας, θα δεχτείτε προτάσεις για συνεργασίες που θα γίνουν από φιλικά σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Η άνοδος και η επέκταση στον εργασιακό χώρο, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις προσδοκίες σας, γι’ αυτό να είστε έτοιμοι για όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να υποπέσετε στο παράπτωμα της καταναλωτικής μανίας, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων που δε θα σας είναι ευχάριστες.

ΖΥΓΟΣ: Το στυλ και η έμφυτη λεπτότητα σας βρίσκει έκφραση μέσα από τις σχέσεις, οπότε τα παιχνίδια κυριαρχίας δεν έχουν καμία θέση μέσα σε αυτές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη μελαγχολία που σας πιάνει κάποιες φορές κάνοντάς την να φαίνεται στους άλλους σα μυστήριο, ώστε αντί να τους απομακρύνετε από δίπλα σας να τους γοητεύσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιδιώξτε να φέρετε βελτίωση σε όσες από τις σχέσεις σας νοσούν ή ακόμα και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας δε θα επιφέρουν παρενέργειες στις σχέσεις σας. Εάν εξαιρέσετε το λίγο στρες που θα σας πιάσει εξαιτίας οικονομικών καθυστερήσεων, η υγεία σας δε θα έχει κανένα πρόβλημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρώντας μια καλή πορεία στο συναισθηματικό σας τομέα, θα ανεβάζετε συνεχώς την ψυχολογία σας και αρχίσετε να αισθάνεστε όμορφα.


ΙΧΘΥΣ: Βγείτε έξω και διασκεδάσετε με τους φίλους ή το σύντροφό σας, αφήνοντας πίσω σκέψεις που θα μπορούσαν να σας γεμίσουν αρνητική ενέργεια.