Social Icons

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήνετε τον εγωισμό να σας οδηγήσει σε λάθη που μπορεί να σας πληγώσουν και να σας εμπλέξουν σε λάθος καταστάσεις καταστρέφοντας μερικές από τις πιο σημαντικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε να ρισκάρετε πράγματα εάν δε θέλετε να χάσετε από κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα. Υπάρχουν τα περιθώρια να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να αποκτήσουν ουσία και βάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αυτοπεποίθησή αλλά και η εμπιστοσύνη που θα δείξετε τόσο στον εαυτό σας, όσο και στους άλλους, θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε πιο γόνιμο και ασφαλές έδαφος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια προσπαθώντας να βλέπετε πιο μακριά, ώστε να ανατρέψτε καταστάσεις και να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε ψυχολογικές διακυμάνσεις να σταθούν εμπόδιο στην τύχη και να σας φρενάρουν. Ίσως να είναι μία από τις καλύτερες μέρες για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις πάνω στα εργασιακά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί για να μη φτάσετε σε ακραίες καταστάσεις με το σύντροφό σας. Επιδιώξτε να υπάρχει σύμπνοια στη σχέση σας και καλλιεργήστε τη διάθεση να ανακαλύψετε εκ νέου ο ένας τον άλλον.

ΖΥΓΟΣ: Εάν κινηθείτε σωστά, οι ιδέες σας θα υποστηριχθούν και θα αναπτυχθούν περισσότερο, φέρνοντας θετικά αποτελέσματα και σύσφιξη σχέσεων με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα σας προκαλέσει αρκετές φορές υπερένταση και όλα θα σας φαίνονται επείγοντα, ενώ ταυτόχρονα σε όλα θα δίνετε προτεραιότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε τάξη στην προσωπική ζωή, διαφωτίστε σκοτεινά σημεία του στενού σας περιβάλλοντός και πάρτε αποφάσεις που θα σας απαλλάξουν από χρόνιο άγχος και θα σας ανακουφίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στην πορεία τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά, αφού θα μπορέσετε να αφήσετε πίσω σας προβλήματα που υπήρχαν ανάμεσα σε εσάς και αγαπημένα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαλαρώστε όσο μπορείτε και μην προσπαθείτε να κάνετε τους άλλους να σας μοιάζουν, γιατί εκτός ότι δεν είναι εφικτό, κάνετε κακό και στον οργανισμό σας.

ΙΧΘΥΣ: Στην προσπάθειά σας να μεταδώσετε στους γύρω σας την αισιοδοξία αλλά και την αγάπη σας για τη ζωή, μάλλον θα αγχωθείτε και θα πιεστείτε κάτι που δεν είχατε προβλέψει.