Social Icons

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Κυριακή 10 έως 16/1/16

ΚΡΙΟΣ: Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στις 12, δραστηριοποιήσει σε ένα οικονομικό θέμα που απασχολεί από καιρό και όλα θα πάνε καλά, αρκεί να μην είστε βιαστικοί στις ενέργειές σας και να είστε προσεκτικοί στα τυπικά κάθε συμφωνίας. Η βδομάδα θα ενισχύσει την ανάγκη σας να αφεθείτε στα χέρια των άλλων και σχεδόν να εγκαταλείψετε τη ζωή σας, ενώ παράλληλα θα σας κάνει και ιδιαίτερα απαιτητικούς. Μπορεί να μην είναι εύκολο, αλλά είναι απαραίτητο και επιβάλετε να αναζητήσετε τις ισορροπίες σε αυτές τις αντίθετες τάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Νιώθετε αρκετά καταπιεσμένοι είτε λόγω αυξημένων υποχρεώσεων, είτε από συνήθεια και μαχόμενοι ασταμάτητα για την επαγγελματική αναγνώριση και την οικονομική επιτυχία, παραλείπετε να φροντίζετε τον οργανισμό σας. Επίσης, για να μην υπάρξουν διαμάχες, αντιπαραθέσεις και αναστάτωση στη σχέση σας, φροντίστε να μην έχετε κάποια άλλη παράλληλη σχέση, γιατί η μόνιμη σχέση σας θα κινδυνέψει σοβαρά να κλείσει τον κύκλο της και να φτάσετε στο χωρισμό. Εάν δεν είναι αυτό το ζητούμενο σας, συγκρατηθείτε.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Η έντονη επιθυμία σας να κατακτήσετε το κρυφό αντικείμενο του πάθους σας σε συνδυασμό με το ταλέντο να πλασάρετε την εικόνα σας όπως εσείς θέλετε, σας οδήγησαν στο να πείτε πολλά και από πράξεις τίποτα. Αφήστε λοιπόν το πεπρωμένο να δράσει γιατί για άτομα σαν εσάς η καλύτερη στρατηγική είναι να μην έχετε στρατηγικές. Το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο αν αποβάλετε την κριτική διάθεση. Με προσεκτικά βήματα δε θα ανακόψετε την καλή πορεία που σας περιμένει στη συνέχεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ετοιμάσατε πολλά σχέδια, προγραμματίσατε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αλλά την κρίσιμη στιγμή δεν κάνατε απολύτως τίποτα και σύμφωνα με εσάς έφταιγαν οι συγκυρίες της τελευταίας στιγμής. Αποφύγετε προσωρινά τους δύσκολους στόχους και προχωρήστε εκ του ασφαλούς ώστε να μην ξεφεύγετε από τα όρια της λογικής. Αυτή τη στιγμή δεν είστε έτοιμοι για περιστασιακές εμπειρίες και καλή η μεγάλη φαντασία που έχετε, αλλά σκεφτείτε πως σε κάποιους δεν αρέσει και τόσο η τόλμη.

ΛΕΩΝ: Κάποιες στιγμές θα σας αγγίξουν η απογοήτευση και ο εκνευρισμός εσάς τους δεσμευμένους, αλλά θα είναι παροδικό καθώς ο Ήλιος κάνει τρίγωνο με το Δία στις 13 και δε θα συναντήσετε προβλήματα στη  σχέση σας. Επανορθώστε για ότι λάθος προκαλέσατε, φροντίζοντας οι κινήσεις και οι αποφάσεις σας να είναι λογικές και να βασίζονται στην ψυχραιμία και όχι στο θυμό ή το φόβο. Κατακτήστε ακόμα περισσότερο την καρδιά του συντρόφου σας ακούγοντας τον, δίνοντάς του περισσότερη προσοχή και αφήνοντάς τον να δει ότι είστε ακόμα το ίδιο πρόσωπο με αυτό που γνώρισε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τακτοποιήστε τα συναισθηματικά σας, χωρίς να προβείτε σε άσκοπες υποχωρήσεις ή αισθηματικές εξάρσεις. Ο ανθρώπινος παράγοντας θα είναι παρών, οπότε αναζητήστε την αξία των οικογενειακών σχέσεων. Μην είστε υπερβολικά αμετακίνητοι στις επιδιώξεις σας, γιατί το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε ευέλικτοι. Είναι καιρός να κάνετε μια ανανέωση, να αναθεωρήσετε απόψεις, να βάλετε νέους στόχους και κυρίως να μην περιμένετε πολλά από ανθρώπους που είναι ανώριμοι ή πεισματάρηδες.

ΖΥΓΟΣ: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με το Δία στις 14, στις σωστά δομημένες σχέσεις σας μπορείτε να φέρετε βελτίωση μέσα από το διάλογο, αλλά και να εισάγετε νέα πρόσωπα στη ζωή σας. Ίσως ένα από τα στοιχεία που μειώνουν τις προοπτικές μιας ικανοποιητικής σχέσης, είναι πως τοποθετείται τον πήχη αξιολόγησης των άλλων πιο ψηλά απ’ ότι πρέπει. Όμως, να θυμάστε πως κάτι τέτοιο πολλές φορές είναι δίκοπο μαχαίρι, καθώς από τη μία μπορεί να σας δώσει τη συγκίνηση και την τρυφερότητα που έχετε ανάγκη, αλλά από την άλλη μπορεί να φέρει κριτική και γκρίνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εσείς επιλέγετε τον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τα άτομα που σας περιβάλλουν, οπότε φροντίστε να είναι το καλύτερο για εσάς. Η καταπίεση και η έλλειψη ποιότητας ζωής δε θα φανεί μόνο στο πρόσωπό σας αν δεν είστε προσεκτικοί, αλλά και στην υγεία σας. Η μειωμένη εσωτερική ενέργεια θα προέλθει από την συναισθηματική σας ανάγκη να λύσετε όλα τα προβλήματα. Μην πιέζετε τον εαυτό σας να σας δώσει άμεσες απαντήσεις σε ερωτηματικά που κουβαλάτε μια ολόκληρη ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απαλλαγείτε από ενοχικά συναισθήματα, συζητώντας με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν. Εάν ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα που δε θα επιβαρύνει τον οργανισμό σας, δε θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε τους στόχους σας. Ίσως τώρα να είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλετε μακρυπρόθεσμους στόχους και να φροντίσετε οι επενδύσεις σας να είναι ασφαλείς και σοβαρές. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν από κάποιους για γρήγορο κέρδος μπορούν εύκολα να σας παρασύρουν σε μεγάλες απώλειες, όμως, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η Νέα Σελήνη στις 10 στο ζώδιό σας, φέρνει πρόοδο στην επικοινωνία σας και μια σειρά από περιστατικά και συμπτώσεις, θα σας δώσουν λύση αλλά και τα μέσα για να υλοποιήσετε τα νέα σας σχέδια. Η τύχη συμπορεύεται μαζί σας ανοίγοντας σας έναν καινούριο ορίζοντα στις επιδιώξεις για το μέλλον. Επίσης ετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες που έρχονται για να αντικαταστήσουν αυτές που τέλειωσαν. Μη βιαστείτε να δείτε αλλαγές. Η οποιαδήποτε ευκαιρία θα έρθει ύστερα από προσπάθεια και τη στιγμή που δε θα την περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είστε έτοιμοι για να αντέξετε μεγάλα λάθη. Αποφύγετε να δανείσετε αυτό το διάστημα χρήματα σε συνεργάτη σας, γιατί χωρίς να υπάρχει κακή πρόθεση θα αθετήσει το λόγο του και η μεταξύ σας σχέση θα περάσει μια πολύ μεγάλη κρίση. Εάν είστε μόνοι ή προσπαθείτε να ξεπεράσετε ένα χωρισμό, να είστε σίγουροι πως κάποιο πρόσωπο που θα βρεθεί στο δρόμο σας θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Μην ξεχνάτε πως η απόσταση ανάμεσα στο φλερτ και τη σοβαρή σχέση ναι μεν είναι μεγάλη, αλλά από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε για να ανατρέψετε τα τετριμμένα.


ΙΧΘΥΣ: Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα φτάσει στα ύψη και θα έχετε ευκαιρίες να συναντήσετε το κατάλληλο πρόσωπο και να καλύψετε το κενό που σημάδεψε τη ζωή σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέσα από μια ολοκαίνουρια σχέση θα βρείτε την ηρεμία και τη γαλήνη που ψάχνατε για να σβήσετε το παρελθόν. Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας που θα είναι έντονη σε ότι θα αφορά το συναισθηματικό σας τομέα για να μην τρέφετε αυταπάτες μια που είναι στη φύση σας να κάνετε όνειρα και να παίζετε με αυτά.