Social Icons

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τρόπο να φέρετε ισορροπία στις προσωπικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Για να γίνουν οι απόψεις σας αποδεκτές πρέπει να της εξηγήσετε με σαφήνεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεχθείτε με επιείκεια και κατανόηση τις εξηγήσεις που έχουν να σας δώσουν κάποιοι φίλοι. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα αποκτήσουν μεγαλύτερη βαρύτητα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιοποιώντας σωστά τις ευκαιρίες, περιορίσατε και σταθμίσατε κάποιες ζημιές του πρόσφατου παρελθόντος. Λύστε οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν για να μη διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που ο επαγγελματικός σας τομέας δε θα δεχθεί σοβαρές απειλές, είναι απαραίτητο να καταστρώσετε από νωρίς τα σχέδιά σας για να κάνετε βελτιώσεις και ανανεώσεις όπου απαιτείται.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και βάλτε όρια στους άλλους μέχρι που μπορούν να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εκμεταλλευτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αυξήσετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να αποκαταστήσετε τη φήμη σας στα σημεία που προσπάθησαν οι άλλοι να την ρίξουν.

ΖΥΓΟΣ: Παρά τις όποιες δυσκολίες αν βάλετε τα δυνατά σας η τύχη θα σας βοηθήσει να διακριθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα και να πάρετε αυτά που σας αναλογούν και σας αξίζουν έστω και με καθυστέρηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αλλάζει οριστικά το σκηνικό της συναισθηματικής σας ζωής και οι ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες για εσάς τους αδέσμευτους θα είναι αρκετές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μην είστε ιδιότροποι και γκρινιάρηδες, γιατί δε θα είναι συμφέρον σας να εκφραστείτε αρνητικά σε κάτι που θα σας προσφερθεί απλά και εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρχίζει να ξεθολώνει το τοπίο στη σχέση σας η οποία θα είναι γεμάτη εναλλαγές και δράση και αυτό θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε όλα όσα σας φέρνουν πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ετοιμάστε σχέδιο δράσης και περιμένετε τις συνθήκες που το ευνοούν για να δράσετε. Εάν προωθήσετε με σωστό τρόπο τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας θα βρείτε ανταπόκριση.


ΙΧΘΥΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των άλλων, αναρωτηθείτε μήπως είναι δίκαιες. Εάν ο σύντροφός σας τον τελευταίο καιρό δείχνει κουρασμένος, βοηθήστε να χαλαρώσει.