Social Icons

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

ΚΡΙΟΣ: Η κατάσταση των οικονομικών σας μάλλον θα είναι ασταθής, εξαιτίας κάποιων υποχρεωτικών εξόδων, αλλά στη συνέχεια θα βρείτε τρόπους διαχείρισης, που θα σας οδηγήσουν σε οικονομική ανάκαμψη.

ΤΑΥΡΟΣ: Χειριστείτε με ψυχραιμία και ρεαλισμό τις καταστάσεις, καθώς οι ευκαιρίες του μήνα όχι μόνο θα σας ανανεώσουν, αλλά θα σας υποχρεώσουν να ξεκινήσετε και πάλι γεμάτοι από δημιουργική έμπνευση.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Πριν προβείτε σε μεγάλες αλλαγές να έχετε πάρει ξεκάθαρες αποφάσεις. Οι ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν στον επαγγελματικό σας τομέα, καλό είναι να μην πάνε χαμένες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκόπιμο είναι να ρίξετε το βάρος του ενδιαφέροντος σας στον επαγγελματικό σας χώρο, αποφεύγοντας ριψοκίνδυνες κινήσεις και αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Αν θέλετε να προχωρήσετε στη δημιουργία μιας σχέσης ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα. Μην μεταφέρετε το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας και στην προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε τα μεγάλα λόγια και αφήστε τις παρεξηγήσεις να λυθούν αργότερα που το κλίμα θα γίνει πιο ευνοϊκό. Όσοι είστε ακόμα αναποφάσιστοι, θα βρείτε το κουράγιο να τολμήσετε αλλαγές που ποτέ δε φανταζόσασταν.

ΖΥΓΟΣ: Η ανάγκη σας να προσέχετε την εμφάνισή σας, αλλά και κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες, θα σας γεμίσουν με ερωτική αυτοπεποίθηση και θα σας είναι πιο εύκολο να προσελκύσετε άτομα δίπλα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν περιμένετε το μεγάλο έρωτα να είστε σε εγρήγορση, καθώς η γοητεία σας θα αυξηθεί σε επικίνδυνο βαθμό και αν έχετε τη διάθεση να δημιουργήσετε μια σχέση, τα ίδια τα γεγονότα θα σας οδηγήσουν σε αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στο χέρι σας είναι να αποφασίσετε αν θέλετε κάτι σταθερό ή απλώς το συζητούσατε επειδή δεν υπήρχε κάτι να σας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ακόμα και αν η σχέση δεν είναι αυτή που πραγματικά θα θέλατε, σίγουρα θα τονώσει το εγώ σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δεσμευμένοι, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να καταλάβετε τι σημαίνει πραγματικά αυτή η σχέση για εσάς και πόσο πολύτιμη είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι απρόσμενες εξελίξεις θα επιβεβαιώσουν την αξία της συνύπαρξης και πριν τελειώσει η μέρα, θα αισθανθείτε ότι είναι η πραγματική βάση για τη δημιουργικότητά σας και έτσι θα την εκτιμήσετε περισσότερο.


ΙΧΘΥΣ: Μπορεί οι προκλήσεις για φλερτ να είναι πολλές, να σας ανανεώνουν και να σας φτιάχνουν το κέφι, όμως χρειάζεται να σκεφτείτε πολύ καλά αν αξίζει τον κόπο να βάλετε σε κίνδυνο μια σχέση που έχει αποδείξει την αξία της.