Social Icons

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΚΡΙΟΣ: Μεγάλες ευκαιρίες θα εμφανιστούν στο προσκήνιο, καταξιώνοντας σας επαγγελματικά και οικονομικά. Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας καθοδηγούν στις αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δε χρειάζεται να ανταποκριθείτε στην εριστική διάθεση ενός φίλου που έχει κακή διάθεση. Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά που δε σας ωφελούν σε τίποτα.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε αποφάσεις να προχωρήσετε σε αλλαγές σε ότι δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία σας. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι κοντά στα γεγονότα και μην αναστατώνεστε με το παραμικρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζητήστε ξεκάθαρες εξηγήσεις και μην αφήνετε ασάφειες να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας. Στηριχτείτε στις δυνάμεις σας και μην περιμένετε να γίνουν όλα από τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Όταν οι απόψεις σας δεν μπορούν να γίνουν δεκτές, σκεφτείτε πως πρέπει να τις αναθεωρήσετε. Η αργή αλλά σταθερή βελτίωση του οικονομικού σας τομέα, θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με ουσιαστικά προβλήματα και μην ξοδεύετε το χρόνο σας με ασήμαντα θέματα. Επιβάλετε να ζητήσετε τη βοήθεια των συνεργατών σας για να επιλύσετε τα τυχόν προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Περάστε μία ήσυχη μέρα με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους που σας καταλαβαίνουν. Δε χρειάζεται να ξεπερνάτε τις δυνάμεις σας, γιατί έτσι θα ταλαιπωρήσετε την υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας ώστε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια σχέδιά σας, κυρίως αυτά που αφορούν το συναισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσέξτε μόνο τα ανανεωμένα κέφια σας για να μην οδηγηθείτε σε λάθη τακτικής στον οικονομικό σας τομέα. Επειδή μέχρι τώρα φροντίζατε να είστε μονίμως απασχολημένοι με τα επαγγελματικά σας θέματα, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε και με τα οικογενειακά σας που έχετε αφήσεις την άκρη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έτσι κι αλλιώς σας χρειάζεται ξεκούραση τόσο σωματική, όσο και ψυχική, αφού είστε αρκετά επιφορτισμένοι με τις εξελίξεις που τρέχουν. Ξεκουραστείτε για να μαζέψετε την ενέργεια που σας λείπει και να ξαναγίνετε και πάλι δυνατοί και ακμαίοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διατηρήστε ένα επίπεδο στις συζητήσεις, στις συναντήσεις καις τις επαφές σας για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, ενώ παράλληλα θα σας χαρίσει όμορφες στιγμές στη συναισθηματική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ: Όσοι παραμένετε αδέσμευτοι, οι πιθανότητες να ανακαλύψετε το άλλο σας μισό θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Κρατήστε χαμηλούς τόνους για να μη δυσκολέψετε τα πράγματα και δημιουργήσετε ψυχρότητα ανάμεσά σας.