Social Icons

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013



ΚΡΙΟΣ: Όσοι είστε δεσμευμένοι θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι ορισμένες προκαταλήψεις κρατούσαν τον έναν μακριά από τον άλλον και έτσι θα ενισχυθεί μεταξύ σας η αμοιβαία εμπιστοσύνη.  

ΤΑΥΡΟΣ: Κάτι τέτοιο θα δώσει μια άλλη διάσταση στη σχέση με το σύντροφό σας, η οποία σας ήταν άγνωστη μέχρι τώρα. Θα ανακαλύψετε πως ταιριάζετε περισσότερο σε κάποιες καθοριστικές λεπτομέρειες απ’ ότι νομίζατε.  

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μια ανανέωση στην ήδη κουρασμένη σχέση σας δε θα σας βλάψει, αλλά είναι επιβεβλημένη. Μιλήστε για τις δυσκολίες και συζητήστε την ανάγκη σας να εκφραστείτε με έναν άλλο τρόπο. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα ξεσπάσματα του εκνευρισμού σας πολλές φορές είναι παράλογα και είναι ή αποτέλεσμα φόρτισης από την εργασία σας ή από τρίτους παράγοντες, αλλά σίγουρα όχι εξαιτίας του συντρόφου σας. 

ΛΕΩΝ: Σχέδια επέκτασης θα σας δώσουν ευκαιρίες να ανακαλύψετε τις ικανότητες των άλλων. Ορισμένες επιθετικές συμπεριφορές, θα σας δώσουν την αίσθηση πως κάτι δεν πάει καλά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι απαραίτητο και αναγκαίο να ισορροπήσετε τις προσωπικές σας επιθυμίες με αυτές της σχέσης σας. Με αμοιβαίες υποχωρήσεις θα έλθει η αποφόρτιση της ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας. 

ΖΥΓΟΣ: Μην ξεχνάτε πως δε γίνεται να λειτουργούν όλοι το ίδιο, γι’ αυτό επιστρατεύστε τη μεγαλοψυχία σας. Οι επικείμενες εντάσεις θα προκύψουν από τη συσσώρευση γεγονότων από παρελθόντα χρόνο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο σύντροφός σας αρχίζει να αποστασιοποιείται, γιατί είστε αντιφατικοί στα λεγόμενά σας. Σκεφτείτε σοβαρά και χωρίς πολλές αμφισβητήσεις, αυτά που νιώθει το ταίρι σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φανείτε τρυφεροί με το σύντροφό σας περνώντας μαζί του μια πολύ όμορφη βραδιά. Δε χρειάζεται να είστε τόσο ανεκτικοί με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διαμάχες και μικροεκνευρισμοί που δε σας προσφέρουν τίποτα μπορούν να αποφευχθούνΕάν δεν έχετε κάτι θετικό να πείτε σε κάποιο φίλο σας, είναι προτιμότερο να μην πείτε τίποτα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να επιβάλετε τις απόψεις σας πρέπει να εκφράσετε τα επιχειρήματά σας. Η αναγνώριση των προσόντων σας θα γίνει μόνο αν επιδείξετε την κατάλληλη ψυχραιμία. 

ΙΧΘΥΣ: Προσέξτε τις συζητήσεις που γίνονται και ειδικά για άτομα που είναι απόντα και ιδιότροπα. Με τη βοήθεια της προσωπικότητάς σας που είναι ελκυστική, θα κάνετε και πάλι το θαύμα σας.