Social Icons

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα και Feng Shui


Στοίχημα ότι  δε θα μπορούσατε να βάλετε αυτά τα δύο  μαζί σε μια πρόταση. Όμως, όλα συνδέονται και αυτό περιλαμβάνει τα Χριστούγεννα και το Feng Shui.
To Feng Shui - το ελληνικό «Ευ ζην» - θεωρεί ότι το εξωτερικό περιβάλλον, είναι μια αντανάκλαση του εσωτερικού μας και μας βοηθάει να ενισχύσουμε και να εναρμονίσουμε την ενέργεια του χώρου μας.
Επιλέγουμε  τι ζούμε συνειδητά ή ασυνείδητα. Χρησιμοποιώντας το Feng Shui, μαθαίνουμε να επιλέγουμε και να ζούμε με «τα πράγματά μας» συνειδητά και να υποστηρίζουμε την καλύτερη διαβίωσή μας.
Σκεφτείτε τι είναι σημαντικό για εσάς φέτος; Αντιπροσωπεύεται «στο δέντρο σας»; Είναι μια αληθινή αντανάκλαση; Εάν δεν είναι, τι πρέπει να αλλάξετε;

Το πρώτο  πράγμα που κάνουμε είναι να αρχίσουμε  το στολισμό και το σημαντικό είναι που θα δώσουμε το περισσότερο βάρος. Στο εσωτερικό η στο εξωτερικό του σπιτιού.

Ένα σπίτι  που είναι στολισμένο πολύ στο  εξωτερικό του και ελάχιστο στο  εσωτερικό του, δείχνει δύο πράγματα.
Έχουμε ένα  σημάδι ότι όλα έξω είναι φωτεινά και χαρούμενα, ενώ μέσα όχι, ενώ η αποφυγή της εσωτερικής διακόσμησης δείχνει πως μαζί με τα κουτιά που δεν άνοιξαν θάφτηκαν και τα συναισθήματα.
Το αποτέλεσμα είναι αμέτρητες μνήμες να έρχονται στο μυαλό από θλίψη, απώλεια, μοναξιά, δάκρυα και αγάπη.

Για να υπάρξει  ένα τέτοιο ενδεχόμενο πρέπει να φροντίσετε για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας. Αγοράστε ένα  δέντρο, ανοίξτε τα κουτιά διακόσμησης  που έχετε και αρχίστε. Στο  μυαλό σας θα αρχίσουν να έρχονται ευχάριστες εικόνες και θα είναι  όλες μαζί εκεί. Η μητέρα, οι φίλοι, οι χαρές, οι μνήμες, η αγάπη, ο σεβασμός, η εκτίμηση, τα πάντα.

Κάθε αντικείμενο  συνδέεται με μια συγκίνηση μας  και τα πάντα στη ζωή μας  είναι μια αντανάκλαση του  ποιοι είμαστε αυτή τη στιγμή.