Social Icons

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ζώδια και διακοπές


Σκέφτεστε να πάτε διακοπές ή να οργανώσετε μια μικρή απόδραση για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, αλλά κάποιες φορές προβληματίζεστε στο τι να διαλέξετε ή με ποιους να πάτε. Σίγουρα η προσωπικότητα, οι επιθυμίες και ο τρόπος με τον οποίο απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του ο κάθε ένας είναι διαφορετικά. Παρόλα αυτά το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και προτιμήσεις όσον αφορά τον τρόπο διακοπών και η προσέγγισή του μπορεί να προσφέρει ενδιαφέρουσες οδηγίες για το πού να ταξιδέψετε και πώς να αναζητήσετε την ανανέωση και την ευεξία κατά τη διάρκεια των διακοπών σας. Είτε πρόκειται για μια περιπέτεια σε απομακρυσμένα μέρη, είτε για μια χαλαρωτική απόδραση σε ένα ήρεμο περιβάλλον, οι ζωδιακές επιρροές μπορούν να προσθέσουν μια ενδιαφέρουσα διάσταση στον τρόπο που αξιοποιείτε τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΚΡΙΟΣ: Πρώτο σας βήμα είναι να επιλέξετε προσεκτικά τα άτομα που θα σας συνοδεύσουν στις διακοπές σας. Ανιαροί, βαρετοί ή γκρινιάρικοι τύποι, είναι κάτι που σίγουρα δε σας ταιριάζει, αφού ακόμα και αν θα είστε εσείς κατά κάποιο τρόπο ιδιότροποι δε θα έχετε τη διάθεση να ανεχθείτε τις παραξενιές των άλλων. Δεύτερο βήμα να επιλέξετε ένα μέρος που δεν έχετε επισκεφθεί. Σας αρέσει να έχετε ποικιλία και να μην πέφτετε σε μονοτονία, οπότε το ιδανικό μέρος για τις διακοπών σας, θα πρέπει να έχει αρκετές δυνατότητες και εναλλαγές τοπίου, ενώ η περιπέτεια θα παίζει τον κυρίαρχο ρόλο σε κάθε σας βήμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αντίθετα με τους Κριούς, εσείς προτιμάτε να περάσετε ήσυχα και χαλαρά. Χρειάζεστε ένα μέρος που να μην είναι κατακλυσμένο από κόσμο και φυσικά ούτε συζήτηση για ατελείωτα τουρ της πόλης ή του νησιού που διαλέξετε. Ανήκετε στα άτομα που χρειάζονται αρκετό χρόνο για να συνηθίσουν ένα μέρος, οπότε η επιλογή σας θα είναι ίδια από την στιγμή που θα ξεκινήσουν οι διακοπές σας μέχρι να τελειώσουν. Το μόνο που χρειάζεστε για να περάσετε ιδανικά είναι ήλιος, θάλασσα, φαΐ και ησυχία και δεν έχετε διάθεση να κάνετε κάτι άλλο, ακόμα και αν σας χαρακτηρίσουν ξεροκέφαλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ότι και αν σας προτείνουν θα πείτε ναι, αφού για όλα μπορείτε να βρείτε χίλιους λόγους για να είστε αισιόδοξοι ότι θα περάσετε θεϊκά. Όμως, πριν αποφασίσετε να δεχθείτε μία από τις αμέτρητες προσκλήσεις για διακοπές, σκεφτείτε σοβαρά που θα κατασταλάξετε. Μια απόκεντρη πόλη ή ένα ερημονήσι είναι άκρως ακατάλληλα για εσάς, ακόμα και αν θα είστε με την ιδανικότερη παρέα. Σας είναι αδύνατον να μείνετε σε ένα σημείο για πολύ, καθώς θα νιώσετε πως περιορίζετε η ελευθερία σας. Εάν λοιπόν δε θέλετε να γυρίσετε μπρος-πίσω, αποφασίστε εσείς για το δικό σας όφελος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ανήκετε στα άτομα που τους αρέσουν οι ανέσεις, η πολυτέλεια και το οικογενειακό κλίμα, άρα αυτό που σίγουρα δεν πρόκειται να αποφασίσετε είναι να δεχθείτε πρόσκληση για κάμπινγκ. Επίσης, το πιο πιθανό είναι να πάτε κάπου που έχετε πάει αμέτρητες φορές, καθώς προτιμάτε ένα μέρος που το ξέρετε και δε θα πρέπει να το ανακαλύψετε από την αρχή χάνοντας μέρες από τις διακοπές σας. Δε ακόμα καλύτερα αν εκεί που θα πάτε έχετε αναμνήσεις, ώστε να μπορείτε να τις αναπολείτε.

ΛΕΩΝ: Δε σας νοιάζει που θα πάτε ή πως θα είναι το μέρος των διακοπών σας. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να είστε το επίκεντρο της παρέας και όλοι να τρέχουν να σας ικανοποιήσουν. Λάτρεις της πολυτέλειας δε σας κάνει τίποτα λιγότερο από το τέλειο ακόμα και αν θα είναι για ολιγοήμερες διακοπές. Σας αρέσει όλοι να εντυπωσιάζονται με την προσωπικότητά σας, οπότε το σίγουρο είναι πως όπου και αν πάτε, δεν πρέπει στην παρέα σας να υπάρχουν άτομα που εσείς πιστεύετε ότι θα κλέψουν κάτι από τη δόξα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πιστεύετε απόλυτα στη θεωρία «λίγοι και καλοί», γι’ αυτό είναι σίγουρο πως θα ξεκινήσετε διακοπές με την παρέα λίγων και εκλεκτών, για κάποιο μέρος που θα προσφέρει ανέσεις, αλλά δε θα έχει υπερβολική φασαρία. Δε θα απαιτήσετε από αυτούς που θα σας συνοδεύουν μετακινήσεις, καθώς δεν έχετε κανένα πρόβλημα εάν εκεί που θα φτάσετε μείνετε μέχρι το τέλος. Εξάλλου, πάντα στις διακοπές φροντίζετε ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σας να χτυπάει κόκκινο, μια που σας αρέσουν ιδιαίτερα οι δυνατές συγκινήσεις, οπότε όλα τα άλλα τα θεωρείτε περιττά.

ΖΥΓΟΣ: Τα καλύτερο για εσάς θα είναι να πάτε διακοπές μόνο με το έτερόν σας ήμισυ, ενώ η δεύτερη εναλλακτική σας λύση θα είναι οι πιο αγαπημένοι σας φίλοι που δεν αποχωρίζεστε τον υπόλοιπο καιρό. Μπορείτε να μείνετε ευχαριστημένοι όπου και αν διαλέξετε να πάτε, αρκεί τα μέρη να είναι προσβάσιμα και με αρκετή κίνηση. Δε σας αρέσει η αίσθηση της μοναξιάς, αλλά ούτε οι υποχωρήσεις, γι’ αυτό αποφύγετε να πάτε διακοπές με άτομα που δε σας αντιπροσωπεύουν ή έχετε την αίσθηση εξαρχής ότι δε θα περάσετε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι διακοπές για εσάς είναι απόλυτες και δεν πρόκειται να κάνετε κάτι που θα ευχαριστεί τους άλλους, αλλά όχι τόσο εσάς. Ή θα πάτε με το έτερόν σας ήμισυ ή μόνο με άτομα του ιδίου φύλου με εσάς. Σίγουρα δε θα διαλέξετε μέρος που δε θα έχει θάλασσα και έντονη νυχτερινή ζωή, μια και για εσάς διακοπές σημαίνει διασκέδαση μέσα σε πλήθος, νυχτερινές βόλτες και πολύ… έρωτα. Ακόμα και αν δε θα πάτε με το σύντροφό σας, το καλύτερο παιχνίδι σας θα είναι να ψάχνετε το επόμενο «θύμα» που θα πέσει στα δίχτυα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το αιώνιο πρόβλημά σας είναι αν θα διαλέξετε βουνό ή θάλασσα. Μπορεί η ατελείωτη παραλία όπου θα κάθεστε με τις ώρες να σας ξετρελαίνει, αλλά το ίδιο νιώθετε και σε ένα σπίτι που θα βρίσκετε μέσα σε ένα καταπράσινο βουνό. Το μόνο που σας απασχολεί είναι να υπάρχει περιπέτεια και να έχει λίγο απ’ όλα. Βέβαια, εάν είναι για λίγες μέρες δεν έχετε πρόβλημα ακόμα και αν θα πάτε σε ένα ακατοίκητο νησί, αφού γυρνώντας θα έχετε τη δυνατότητα να εξιστορήσετε στους φίλους σας ότι ζήσατε με την παραμικρή λεπτομέρεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δυσκολία δεν είναι στο που θα πάτε, αλλά να βρείτε ανθρώπους που θα αντέξουν τις δυσκολίες του χαρακτήρα σας, καθώς για εσάς διακοπές σημαίνει ταλαιπωρία για τους άλλους. Θα πρέπει να δείτε όλα τα μουσεία, όλα τα μνημεία και ότι άλλο θα εκφράζει την ιστορία του τόπου που θα επισκεφθείτε. Επίσης, όσο πιο δύσκολα και δύσβατα τα μέρη που θα πάτε, τόσο πιο όμορφα θα είναι για εσάς. Τα φαράγγια, τα βουνά και οι κακοτράχηλοι δρόμοι, κάνουν για εσάς το ιδανικό μέρος διακοπών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επιλογές σας είναι δύο, ή πολύ κοσμικό μέρος ή απομονωμένο, αλλά ότι και να διαλέξετε θα σας αρέσει. Απαραίτητη και βασική προϋπόθεση για εσάς ώστε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας, είναι η καλή παρέα που δε θα περιορίζει την ελευθερία σας, για να μπορείτε να διασκεδάζετε με όποιον τρόπο εκείνη τη στιγμή θα κρίνετε κατάλληλο ή να συζητάτε ατελείωτες ώρες τα ανεξάντλητα θέματα που θα βρίσκετε. Το σίγουρο είναι πως μαζί σας θα περάσουν υπέροχα και αυτοί που θα βρίσκονται μαζί σας, οπότε όλοι θα γυρίσετε ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι.

ΙΧΘΥΣ: Τι πρέπει να γίνει επιτέλους για να ταρακουνηθείτε και να αποφασίσετε για μια φορά στη ζωή σας να αποφασίσετε εσείς το μέρος που πιστεύετε ότι θα περάσετε τις τέλειες διακοπές. Πείτε τέλος στις επιλογές των άλλων και αποφασίστε εσείς για εσάς. Έτσι κι αλλιώς, να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται η παρέα σας να μείνει παραπονεμένη, αφού είναι σίγουρο πως ότι και να διαλέξετε, θα έχετε τον τρόπο σας να μείνετε όλοι ευχαριστημένοι. Το μυαλό σας μπορεί να σκεφτεί υπέροχες ιδέες και από εσάς εξαρτάται αν θα εκμεταλλευτείτε αυτό σας το χάρισμα.