Social Icons

Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Κυριακή 7 έως 13/5/23

ΚΡΙΟΣ:
Είναι γνωστό πως η καθημερινότητα ισοπεδώνει τα συναισθήματα και λογικό να υπάρχουν μπερδέματα, όμως, το να ξεσπάσετε σε λάθος άτομα, επειδή σας εκνεύρισαν άλλοι, δεν είναι και το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε. Αποφύγετε τέτοιες είδους ενέργειες, γιατί τις περισσότερες φορές τέτοιες καταστάσεις, δημιουργούν θύτες και θύματα. Η ψυχολογική σας κατάσταση θα ποικίλλει και αρκετές φορές θα νιώθετε υπέρμετρο ενθουσιασμό και άλλες πάλι έντονη απογοήτευση. Αυτά τα σκαμπανεβάσματα θα δημιουργούν εντάσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους, όμως, θα μπορέσετε εάν δε σας κυριεύσει ο φόβος να δείτε κατάματα την αλήθεια.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες, αλλά και για να νιώσετε άνετα και πιο κοντά στο σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι. Εάν πράγματι επιθυμείτε να έρθετε πιο κοντά με το έτερον σας ήμισυ, αφήστε στην άκρη τη διαλλακτικότητα που σας χαρακτηρίζει και μη θεωρείτε πως σωστοί είστε μόνο εσείς, ενώ ο σύντροφός σας έχει λάθος, οπότε δεν μπαίνετε καν στον κόπο να συζητήσετε μαζί του. Οι αδέσμευτοι είναι πιθανόν να δείτε να καρποφορεί μια σχέση μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και είναι σκόπιμο να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος που σας έχει καταβάλει τον τελευταίο καιρό, για να μην τη χάσετε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που λόγω των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων είχατε παραμερίσει. Αισθήματα που είχατε καταπιέσει, απωθημένα και επιθυμίες σας που δεν είχαν βρει τρόπο να εκφραστούν, είναι πιθανόν να βγουν με έναν τρόπο που θα ξαφνιάσει όχι μόνο τους γύρω σας, αλλά και εσάς τους ίδιους. Θα καλυτερέψουν οι σχέσεις σας σε όλους τους τομείς και ίσως να διανύσετε την καλύτερη φάση της ζωής σας με σημαντικά γεγονότα και να συνειδητοποιήσετε και πάλι την αξία και τη σημασία της ίδιας της ζωής, όπως και την αναγκαιότητα της παρουσίας των άλλων κοντά σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η άμεση προτεραιότητα σας είναι οι σχέσεις σας και ιδιαίτερα οι συναισθηματικές. Όμως, είναι προτιμότερο ακόμα και αν κάποιες στιγμές πιέζεστε, να μην πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Ο σύντροφός σας έχει ανάγκη να του δείξετε έμπρακτα τι νιώθετε για αυτόν, αφού με το να ασχολείστε συνέχεια με τα επαγγελματικά σας θέματα, τον κάνει να εισπράττει ότι αδιαφορείτε για αυτόν. Όσοι έχετε μια σταθερή σχέση, φροντίστε να την τονώσετε με όποιο τρόπο μπορείτε και γιατί όχι να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά.
 
ΛΕΩΝ: Έχετε παραπάνω από έναν λόγο για να είστε ευτυχισμένοι και θα σας ωθήσει να στρέψετε το ενδιαφέρον σας στον τομέα του έρωτα. Μην παρασυρθείτε από άτομα που δεν ξέρετε καλά και θα τραβήξουν την προσοχή σας, ανεβάζοντας τις μετοχές σας στις ερωτικές κατακτήσεις, γιατί θα είναι πολύ εύκολο να δημιουργήσετε και άλλη μια σχέση που όμως η σοβαρότητα και η διάρκειά της όχι μόνο δε θα είναι εξασφαλισμένες, αλλά θα σας δημιουργήσει πρόβλημα και στη σταθερή σας σχέση. Δεν χρειάζεται να βάλετε κινδύνους στη ζωή σας, ειδικά όταν δεν υπάρχει λόγος αφού με το σύντροφό σας περνάτε τέλεια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι μπορείτε να αφεθείτε σε προσκλήσεις που θα σας γίνουν, καθώς ο κεραυνοβόλος έρωτας φαίνεται να σας χτυπάει την πόρτα, φορώντας τα καλά του. Αφήστε πίσω καταστάσεις και λάθη του παρελθόντος που σας πλήγωσαν και ανοίξτε καινούρια σελίδα στη ζωή σας, συντροφιά με ένα άτομο που θα είναι πρόθυμο να σας ακολουθήσει και πάνω απ’ όλα να σας καταλαβαίνει. Κινηθείτε με αργά και σταθερά βήματα, χωρίς να ξεπετάξετε τις εργασίες σας που θα είναι πολλές, μόνο και μόνο για να δείξετε ότι είστε παραγωγικοί, γιατί αυτό θα είναι αρνητικό για την ποιότητά τους και κατ’ επέκταση στον οικονομικό σας τομέα.
 
ΖΥΓΟΣ: Χαρείτε όσο μπορείτε τις στιγμές με έναν άνθρωπο που θα γίνουν το μέλλον σας. Θα προκληθεί αναστάτωση χωρίς ουσιαστικό λόγο, όμως, δε θα λείψουν οι γκρίνιες και τα παράπονα από την πλευρά του. Ακούστε τον χωρίς να δώσετε συνέχεια ή να χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα προκαλέσετε ρήξη στη σχέση σας. Μπορεί να νιώθετε φόβο για το τι μπορεί να κρύβεται από πίσω, όμως, είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναγκαίο να δείτε αν υπάρχει κάτι που κρύβεται από πίσω, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε ποιοι είναι εχθροί και ποιοι φίλοι σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε για τον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας καταναλώσουν τον περισσότερο από το χρόνο σας, αλλά θα αξίζει πραγματικά, αφού δε θα χάνεστε σε ανούσια πράγματα. Κάντε ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, τόσο για να ευχαριστήσετε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα που επιζητούν τη συντροφιά σας, όσο και για εσάς τους ίδιους, αφού η απομάκρυνση από τα καθήκοντά σας, έστω και αν είναι προσωρινά, θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν αποκλείεται μια γνωριμία που θα κάνετε στον επαγγελματικό σας χώρο, να εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο. Το πλανητικό σκηνικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση μιας καλύτερης κατάστασης, αφήνοντάς σας να αποτολμήσετε πιο μεγάλα βήματα, που θα βάλουν τις βάσεις για να δημιουργηθούν καλύτερες σχέσεις. Οι εξωτερικές δυνάμεις μπορεί να παίξουν ανατρεπτικό ρόλο, αλλά θα είναι αρκετά περιορισμένες, ώστε αν σας έχει μείνει κάποιο απωθημένο για μια σχέση που δεν προχώρησε, να μπορέσετε να δοκιμάσετε ξανά ή να κάνετε πιο αισθητή την παρουσία σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είναι άδικο για εσάς να πέσετε σε παγίδες ή διλήμματα που δεν ευσταθούν, μόνο και μόνο επειδή δε θα σκέφτεστε καθαρά. Ο κύκλος του παρελθόντος κλείνει οριστικά και συνειδητά ή ασυνείδητα, θα πρέπει να ψάξετε για βαθύτερες έννοιες της ζωής και να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους. Οι δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε τη σχέση και να δώσετε και πάλι την πρώτη θέση στο ρομαντισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα ευνοηθούν συναισθηματικά παιχνίδια και φλερτ και δεν αποκλείεται ένας κεραυνοβόλος έρωτας να χτυπήσει τους αδέσμευτους του ζωδίου και να κάνει την καρδιά σας να χτυπήσει δυνατά. Βγείτε έξω και κάντε καινούριες γνωριμίες, γιατί ίσως μέσα σε αυτές να βρίσκεται το άτομο που περιμένατε χρόνια. Αφού δε θα μείνετε ανικανοποίητοι στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων, φροντίστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες και να μην αφήσετε τον εκνευρισμό σας από κάτι που θα ακούσετε και δε θα σας αρέσει να σας βγάλει εκτός εαυτού.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι, θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε ακόμα πιο άνετοι δίπλα στο σύντροφό σας, έχοντας την αμέριστη και ολοκληρωτική συμπαράστασή του. Εάν η σχέση σας έχει σωστό υπόβαθρο, δεν αποκλείεται να καταλήξετε και σε γάμο, αν όμως η σχέση σας είναι σαθρή, δώστε τώρα ένα τέλος, για να ανοίξετε το δρόμο σας για την απόλυτη ευτυχία που σας έρχεται. Έτσι κι αλλιώς δε θα μείνετε για πολύ μόνοι σας, αλλά και να μην ήταν έτσι, σίγουρα δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε με άτομα που έχουν δείξει και στο παρελθόν τους ότι δεν άξια εμπιστοσύνης.