Social Icons

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας αμφισβητούν, δώστε τους πιο πειστικές αποδείξεις. Μην πειραματίζεστε με φιλικές σχέσεις που έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι ανθεκτικές.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Για να βρείτε πρακτικές λύσεις στα εργασιακά σας θέματα, δε χρειάζεται να είστε ισχυρογνώμονες. Φροντίστε να αντιληφθείτε έγκαιρα τη σημασία που έχουν κάποια πρόσωπα στη ζωή σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφασίστε να κάνετε μια συζήτηση με το σύντροφό σας, που θα δώσει νέα πνοή στη σχέση σας. Μην κολακεύεστε από άτομα που σας πλησιάζουν, γιατί πιστεύουν ότι τους είστε χρήσιμοι.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φερθείτε όσο πιο καλοπροαίρετα μπορείτε σε χώρους που δε γνωρίζετε. Εάν θέλετε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά, αφήστε στην άκρη νευρωτικές αντιδράσεις.
 
ΛΕΩΝ: Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με διπλωματία και κρατήστε την προσωπική σας ζωή σωστά διασφαλισμένη, για να μη δώσετε αφορμές για σχόλια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην πιέσετε καταστάσεις ή άτομα που σας στηρίζουν, προκειμένου να περάσει το δικό σας, αφού έτσι κι αλλιώς ούτε εσείς ξέρετε αν αυτό που επιμένετε να κάνετε είναι προς όφελός σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Τα αδικαιολόγητα έξοδα και οι διαπληκτισμοί σε θέματα οικονομικά δεν πρόκειται να σας οδηγήσουν πουθενά, ούτε να διώξουν τις ανασφάλειές σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλό θα είναι να περιορίσετε στο ελάχιστο τα έξοδά σας και να αποφύγετε κάθε περιττή αγορά, για να μη βγείτε από τον προϋπολογισμό σας και πάνω απ’ όλα να μην εκτεθείτε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στα οικογενειακά σας πρόσωπα, για να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευκαιρίες για τους αδέσμευτους του ζωδίου θα υπάρχουν, όμως, η άστατη συμπεριφορά σας, θα σας σπρώχνει να μην μπορείτε να διαχωρίσετε τι θέλετε και τι όχι.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι ενέργειες που θα κάνετε για να πλησιάσετε κάποια άτομα που σας ενδιαφέρουν δε θα τα βρίσκουν σύμφωνους και επειδή θα αντιστέκονται, εσείς θα ξεσπάτε με θυμό.
 
ΙΧΘΥΣ: Προσπαθήστε να γίνετε πιο ευχάριστοι και ελκυστικοί για να κερδίσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του ανθρώπου που θα επιλέξετε να έχετε για σύντροφό σας.