Social Icons

Δευτέρα 29 Μαΐου 2023

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2023

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 

Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιούνιος...

Στις 2 με την η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα υπάρχει ρομαντισμός και τρυφερότητα, αλλά δε θα λείψουν λόγια από το φιλικό περιβάλλον.

Στις 4 η Πανσέληνος στον Τοξότη, επηρεάζει έντονα και δοκιμάζει σχέσεις σε κάθε επίπεδο. Δε θα είναι εύκολο να κρατηθείτε μακριά από διαφωνίες και εντάσεις, όμως, αξίζει να το προσπαθήσετε για να μην προκληθούν ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα ή σημαντικούς συνεργάτες. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, καθώς τώρα διακυβεύετε η σταθερότητα των σχεδίων σας.  Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 6 η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα, αυξάνοντας την αισιοδοξία και τον ερωτισμό. Χρησιμοποιήστε θετικά την ενέργεια που θα έχετε για να πλησιάσετε οικογενειακά και αγαπημένα πρόσωπα,  αλλά και για να ομορφύνετε την καθημερινότητά σας. Νέες σχέσεις είναι πιθανές αυτό το διάστημα, αφού τα συναισθήματα θα βγαίνουν ευκολότερα προς τα έξω. Όμως, επειδή θα κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον Υδροχόο, κάνει τη μέρα ακατάλληλη για συνεργασίες, νέα επιχειρήματα ή επενδύσεις. Τα προβλήματα που θα προκύψουν δε θα σας αφήσουν να κινηθείτε ελεύθερα.
 
Στις 9 ο Ερμής στον Ταύρο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, θα σας στηρίξει στο να αναγνωρίσετε τι συμβαίνει γύρω σας χωρίς να χρειαστεί να κάνετε διαλόγους που θα σας συγχύσουν.
 
Στις 11 η Αφροδίτη στο Λέοντα σε τετράγωνο με το Δία στον Ταύρο,  αυξάνει την τάση για υπερβολές και περιττά έξοδα. Αποφύγετε ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τον οικονομικό σας τομέα και κατά συνέπεια την εγκυρότητά σας σε επαγγελματικό επίπεδο.
 
Στις 12 ο Πλούτωνας περνάει στον Αιγόκερω, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αντιμετωπίστε τους φόβους σας και κυριαρχήστε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε. Αντλείστε την κρυμμένη σας ενέργεια και περιορίστε την ανασφάλεια που έχετε πάνω σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα. Ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, που θεωρείται σπίτι του και βρίσκεται σε κυριαρχία, βοηθώντας σας να επικοινωνείτε και να εκφράζεστε καλύτερα. Θα ξεπερνάτε πιο εύκολα εμπόδια που σας κρατάνε πίσω, ενώ η ευστροφία και η ταχύτητα θα έχουν την πρώτη θέση σε ότι διαλέξετε να κάνετε. Ίσως κάποιοι δεν μπορέσουν να ακολουθήσουν τους γρήγορους ρυθμούς σας, αλλά αυτό δε σημαίνει πως εσείς πρέπει να αποκλίνετε της πορείας σας. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).
 
Στις 15 ο Ερμής στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθείς, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε  νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν.
 
Στις 17 ο Κρόνος σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, θα σας γεμίσει διλήμματα για την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. η ψυχολογία σας θα είναι κάπως επιβαρυμένη, κάνοντάς σας να μπερδεύετε την πραγματικότητα με ουτοπικές καταστάσεις. Συγκεντρωθείτε σε ότι έχετε και μη θέλετε να αποκτήσετε τα πάντα σε μία στιγμή. Οι αλλαγές στη διάθεσή σας θα είναι συνεχόμενες, γεγονός που θα φέρει σε δύσκολη θέση όσους ανήκουν στον περίγυρό σας και καθιστώντας τους ανίκανους να σας αντιμετωπίσουν.
 
Στις 18 η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, προκαλεί ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο εντείνοντας προβλήματα και οδηγεί σε ακραίες αποφάσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν εξωτερικοί παράγοντες που θα σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Ο Ήλιος στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, αποφύγετε να προβείτε σε επαγγελματικές συναντήσεις που θα αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια, καθώς δε θα μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή.
 
Στις 19 ο Δίας στον Ταύρο σε εξάγωνο στον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, φέρνει βοήθεια από συνεργάτες και άτομα κύρους ώστε να προωθήσετε πιο εύκολα τα σχέδιά σας ή να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας.
 
Στις 21 ο Ερμής στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Άρη στο Λέοντα, εντείνει τον εκνευρισμό και τις αψιμαχίες. Κρατηθείτε μακριά από ίντριγκες, κουτσομπολιά και παρασκηνιακές καταστάσεις, που μπορούν να σας βλάψουν επαγγελματικά, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
 
Στις 25 ο Ερμής στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μην πιστέψετε σε ότι ακούσετε καθώς ακόμα και υποσχέσεις που θα σας δώσουν θα αποδειχθούν ψεύτικες. Κρατηθείτε μακριά από καταχρήσεις.
 
Στις 26 ο Άρης στο Λέοντα σε τετράγωνο στον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει σύγκρουση σε προσωπικό επίπεδο με το σύντροφο ή άτομα της οικογένειας. Συγκρατήστε τη γλώσσα σας για να μην προκαλέσετε ρήξη στις σχέσεις σας.
 
Στις 28 ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, δίνοντάς σας αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε τι νιώθετε απέναντι σε κάποια άτομα, αλλά και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν μέσω του διαλόγου. Ναι μεν η επικοινωνία σας δε θα έχει προβλήματα, αλλά θα είστε δύσπιστοι σε ότι ακούτε. Θα είστε εγκρατείς και αυτό θα σας προφυλάσσει από παγίδες και λάθη. Κλείστε εκκρεμότητες και βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Περισσότερο ευνοούνται τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Ο Ήλιος στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Κρόνο σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, φέρνει σταθερά κέρδη και θετικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Έχοντας υπομονή και υπευθυνότητα μπορείτε να προβείτε σε νέα ξεκινήματα.