Social Icons

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Συγκρατηθείτε και μην ενδώσετε στη νευρικότητα, αλλά ούτε να παρασυρθείτε και να κάνετε επιπόλαιες κρίσεις. Ταξινομήστε τα πράγματα και τις καταστάσεις σε θέση που να είστε κερδισμένοι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τα προσόντα σας για να τα καταφέρετε ακόμα και στα πιο δύσκολα, χωρίς να ζημιωθείτε. Τα θέματα που θα κληθείτε να λύσετε δεν έχουν μόνο προσωπικό ενδιαφέρον.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι υποχρεώσεις σας έχουν αυξηθεί κατά πολύ και χρειάζεται να δείξετε υπομονή και προσπάθεια. Τα πολλά που έχετε να κάνετε σας βοηθούν να μη γυρίζετε συχνά στο παρελθόν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφασίστε πως πρέπει πια πάση θυσία κάποια άτομα να ανήκουν στο παρελθόν σας. Οι ικανότητες που έχετε σε συνδυασμό με τις αρετές σας, θα σας επιτρέψουν να βγάζετε σωστά συμπεράσματα.
 
ΛΕΩΝ: Τα μεγαλεπήβολα σχέδιά του συντρόφου σας θα σας δώσουν καινούριες εκκινήσεις. Το επιχειρηματικό σας δαιμόνιο, θα ενεργοποιήσει τον οικονομικό σας τομέα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οργανωθείτε κατάλληλα και προσπαθήστε να ανακαλύψετε πηγές εισοδημάτων.
 
ΖΥΓΟΣ: Η υπομονή και η κατανόηση θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοί σας για τη σχέση σας. Ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη σε θέματα που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να δείξετε υπομονή καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε παλιές σας υποχρεώσεις. Θα πρέπει να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας από την αρχή και με άλλο τρόπο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλά θα ακούσετε, αλλά λίγα θα ισχύουν, όμως, μέχρι το τέλος την ημέρας θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Η προσαρμογή σας σε κάποια νέα δεδομένα δε θα είναι τόσο εύκολη όσο νομίζετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Έχετε πολλά να βγάλετε από μέσα σας και θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία. Η σχέση σας αρχίζει να γίνεται καλύτερη και είναι θέμα χρόνου η βελτίωσή της.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Ήρθε η στιγμή και πολύ σύντομα θα πρέπει να προβείτε σε σημαντικές επενδύσεις.
 
ΙΧΘΥΣ: Μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε αγορές που δε θα σας είναι χρήσιμες τώρα ή στο μέλλον. Οι αυξημένες δυνατότητες βελτίωσης του οικονομικού σας τομέα, θα αρχίσουν να διαφαίνονται.