Social Icons

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

Δευτέρα 22 Μαΐου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Αφού αναζητάτε μια αλλαγή φροντίστε να την κάνετε. Εάν προσπαθήσετε πραγματικά να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, θα το καταφέρετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή οι συγκρούσεις θα έχουν ως θύμα εσάς, μάθετε να υποχωρείτε ειδικά όταν δεν έχετε δίκιο. Δε γίνεται να ζητάτε κατανόηση χωρίς να δείχνετε και εσείς την ανάλογη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εσωστρέφεια δε βοηθάει και πολύ την επικοινωνία σας. Όποια και αν είναι τα προβλήματα σας, μπορείτε να τα λύσετε και να περάσετε υπέροχα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όταν κάτι σας εκνευρίζει προσπαθήστε να το εξηγήσετε με λόγια και όχι με σιωπή. Χρησιμοποιήστε το χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να τα προλαβαίνετε όλα.
 
ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να μη ζηλεύετε, τώρα που ο σύντροφός σας περνάει την καλύτερή του φάση. Εάν είστε αποφασισμένοι και οι δύο να περάσει το δικό σας, οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιστρατεύστε το χιούμορ σας που σώζει και στα πιο δύσκολα, όταν νιώθετε την πίεση της καθημερινότητας πάνω σας. Σεβαστείτε τις διαφορετικές απόψεις και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.
 
ΖΥΓΟΣ: Δείξτε στους γύρω σας ότι εκτιμάτε και αυτούς και τις πράξεις τους. Μην προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι μπορεί να κρύβουν κάποιοι, γιατί υπάρχει ο φόβος των παρεξηγήσεων.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να πετύχετε όσα δεν μπορείτε, υιοθετήστε νέες μεθόδους εργασίας. Μη χάνετε το χρόνο σας και την ουσία των πραγμάτων ονειροπολώντας ασταμάτητα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πριν ξεκινήσετε μια διαφορετική απασχόληση, διαπιστώστε αν σας ταιριάζει και αν καλύπτει τις ανάγκες σας. Εάν η συμπεριφορά κάποιων σας μπερδεύει, ζητήστε τους εξηγήσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρησιμοποιήστε τη βοήθεια των συγγενικών σας προσώπων, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας και μη θυμώνετε με όσους δε σας φταίνε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην παίρνετε πρωτοβουλίες που δεν μπορείτε να τις διεκπεραιώσετε ή αφήνετε τις εντάσεις να σας καταβάλουν. Γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους ανώτερους σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι λύσεις που θα προτείνετε στους συνεργάτες σας θα είναι ευπρόσδεκτες. Απολαύστε τη ζωή και ότι σας δίνει κάθε μέρα, ειδικά στο συναισθηματικό σας τομέα.