Social Icons

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Απολαύστε τη ζωή σας, κοντά σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Μη δημιουργείτε προβλήματα στη συναισθηματική σας ζωή με αντιζηλίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Κερδίστε τις καλύτερες εντυπώσεις στον εργασιακό σας χώρο με ψυχραιμία και λογικές κινήσεις. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με άτομα κύρους, ακόμα και αν δε συμφωνείτε μαζί τους.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσο εσείς φιλοσοφείτε τα γεγονότα, αφήστε τους άλλους να νομίζουν ότι ελέγχουν την κατάσταση. Μην περιμένετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα καταφέρετε μόνο να απογοητευθείτε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οργανωθείτε για να μην υπάρχει άγχος και για να ξεπεράσετε τις ταλαιπωρίες που δε σας αφήνουν να χαρείτε. Αποφύγετε δρόμους που θα σας προτείνουν και θα σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές.
 
ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν την απόδοση στον επαγγελματικό σας τομέα. Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λειτουργήστε με βάση τη λογική και την αποδοχή κάποιων γεγονότων, χωρίς εκρήξεις και χωρίς να σκέφτεστε μονίμως την αξιοπρέπειά σας, που έτσι κι αλλιώς δεν κινδυνεύει.
 
ΖΥΓΟΣ: Δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι και δουλέψετε για να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι, αναγνωρίζοντας συγχρόνως ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν όση προσπάθεια και να κάνετε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έστω κι αν επιφανειακά δείχνετε ότι ελέγχετε τα πάντα σε σχέση με τον εαυτό σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ελάτε πιο κοντά στους φίλους σας όχι μόνο για να περάσετε ευχάριστα, αλλά και για να αναπτύξετε την κοινωνική σας δραστηριότητα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναθεωρήσετε απόψεις και ιδέες ή να διαφοροποιήσετε την αντιμετώπιση που είχατε σε καταστάσεις που απαιτούν κόπο δίνοντας μικρό όφελος.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όταν απρόσμενα γεγονότα εισβάλουν στη ζωή σας, καλλιεργήστε την υπομονή και την ευελιξία σας, πιστεύοντας παράλληλα στις ικανότητές σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Προωθήστε την προσωπική σας ζωή και μη φοβηθείτε να αναγνωρίσετε τα λάθη σας ή να διορθώσετε λάθη που κάνατε, γιατί οι θετικές αλλαγές στη ζωή σας θα είναι πολλές.