Social Icons

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

Δευτέρα 15 Μαΐου 2023

ΚΡΙΟΣ:
Δώστε προτεραιότητα στις ανάγκες του εργασιακού σας χώρου που σας αγχώνουν περισσότερο. Όταν θεωρείτε τις αποφάσεις σας τελεσίδικες, εννοείται πως δεν μπορείτε να αφήνετε και αμφιβολίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μην ψάχνετε συνέχεια αφορμές για να προσάψετε κάτι αρνητικό στο σύντροφό σας. Αφού σας φροντίζει, σας εμπιστεύεται και σας συμπεριφέρεται τρυφερά, δεν είναι ανάγκη να είστε τόσο καχύποπτοι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ζητήστε περισσότερο χρόνο. Μην απομονώνεστε τελείως, χάνοντας την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ιδέες σας, για να έχετε πρακτικές λύσεις. Διατυπώστε και εκφράστε ότι θέλετε με μεγαλύτερη προσοχή, για να μην πληγώσετε άτομα που δεν πρέπει.
 
ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους, να σας αποπροσανατολίσουν από τους βασικούς σας στόχους. Εδραιώστε τα θέματά σας, για να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην το βάζετε κάτω αν οι προσπάθειες να πείσετε κάποιο συνεργάτη σας, αποδειχθούν άκαρπες. Εάν οι άλλοι σας καταπιέζουν με τις απόψεις τους και σας εκμεταλλεύονται, απλά μην τους το επιτρέπετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Μη χαρίζεστε σε κανέναν και αφήνετε στην άκρη τον αγώνα σας για καταξίωση. Προβείτε σε αντικαταστάσεις, εάν κάποιες σχέσεις σας έχουν υποστεί ζημιές.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ασχολούμενοι με το χώρο σας θα αισθανθείτε ψυχικά ανανεωμένοι και με εναλλακτικές λύσεις θα βγείτε νικητές. Μετριάστε την ένταση ανάμεσα σε εσάς και το σύντροφό σας και περάστε μαζί όμορφες ημέρες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να είστε πιο συντηρητικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας, πριν βρεθείτε ξεκρέμαστοι. Το να περιμένετε βοήθεια από φίλους που έχουν ακόμα πιο πολλά προβλήματα από εσάς, είναι ανούσιο.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προτιμήστε να πείτε ευγενικά στους συνεργάτες σας, τι είναι εκείνο που σας ενοχλεί. Όσες αξίες δε σας αντιπροσωπεύουν, βγάλτε τις από τη ζωή σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείτε τις ανάγκες σας και μην ασχολείστε μόνο με τις υποχρεώσεις σας. Μη βγάζετε συμπεράσματα από κακόβουλα σχόλια κάποιων, που επιδιώκουν να τα μάθετε.
 
ΙΧΘΥΣ: Μη γίνεστε επιθετικοί με τους γύρω σας, εξαιτίας των υποχρεώσεων που σας έχουν δημιουργήσει άγχος και κούραση. Αισθανθείτε και πάλι δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και τα πιο δύσκολα που ίσως σας έρθουν.