Social Icons

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Η επιφυλακτικότητά σας, εμποδίζει λάθη που μπορεί να γίνουν εξαιτίας του αυθορμητισμού σας. Η τύχη δε σας εγκαταλείπει εύκολα, αλλά οργανωθείτε για να έχετε αποτελέσματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κινητοποιηθείτε με θάρρος, ώστε να καλύψετε ανάγκες σας που είχατε αφήσει πίσω. Οργανωθείτε και διεκδικήστε για τον εαυτό σας περισσότερη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η καταπίεση που ασκούν οι άλλοι σε εσάς, σας κάνει να δυσανασχετείτε και να αντιδράτε έντονα. Για να βγάλουν οι άλλοι τις μάσκες τους, δώστε πρώτοι εσείς το παράδειγμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε έξυπνα και αιφνιδιάστε τους άλλους, για να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς. Η αλήθεια θα σας κάνει να νιώσετε πιο κατασταλαγμένοι και έτοιμοι να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ: Από τις ίδιες σας τις πράξεις, υπάρχει το ενδεχόμενο να νιώσετε αρκετά εξαντλημένοι. Κρατήστε τις αποστάσεις σας, για να συγκεντρώσετε όση περισσότερη ψυχική δύναμη μπορείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλετε να είστε εγκρατείς, εφόσον έχετε να ανταποκριθείτε σε διάφορες προκλήσεις. Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σας δημιουργούν ένταση, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να αποκομίσετε καινούριες εμπειρίες, για να βγείτε κερδισμένοι. Λειτουργήστε με αμεσότητα και πάνω απ’ όλα να έχετε πίστη στον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δε θα είναι εύκολο στους άλλους να δεχτούν τις αλλαγές που θέλετε, θα αντιδρούν και θα αντιστέκονται. Με εναλλακτικές προσεγγίσεις σε κάποια θέματα, θα καταφέρετε να κρατήσετε τις αποστάσεις που χρειάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Περιορίστε τις όποιες δυσκολίες και ανατροπές κάνοντας ελιγμούς, αλλά μένοντας πιστοί στις θέσεις σας. Τα έχετε βρει με τον εαυτό σας και είστε αποφασισμένοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή οι δεύτεροι ρόλοι σας καθηλώνουν σε αδράνεια, μην παίξετε τις σχέσεις σας κορώνα- γράμματα για να είστε πρωταγωνιστές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανακατατάξεις και αλλαγές στον τρόπο που εκτιμάτε τις καταστάσεις, θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Σε ότι θα αφορά την υλοποίηση ορισμένων επιθυμιών σας, όλα θα λειτουργούν υπέρ σας.


ΙΧΘΥΣ: Παρόλο που ο σύντροφός σας έχει δικά του προβλήματα, σας συμπεριφέρεται πολύ τρυφερά. Δείξτε ότι είστε στο πλευρό του, τώρα που τα επαγγελματικά του άγχη τον έχουν καθηλώσει.