Social Icons

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Είστε τόσο δοτικοί με τους άλλους που καταφέρνετε στο τέλος να ξεχνάτε και τον εαυτό σας. Μην κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ενώ μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάρτε ενεργά μέρος στις εξελίξεις και μη μένετε απαθείς στα γεγονότα. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας, θα δείτε όλα να πηγαίνουν προς το καλύτερο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μην μπλέξετε άσχημα και βρεθείτε εκτεθειμένοι, θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις. Εάν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν, τακτοποιήστε τις άμεσα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αρχίσουν οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές του επαγγελματικού σας χώρου να γίνονται πιο αποδοτικές και ταυτόχρονα πιο παραγωγικές.

ΛΕΩΝ: Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα συμφωνούν με τις ιδέες και τις προτάσεις σας, ενώ θα έχουν όλη την καλή θέληση να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ερωτική σας διάθεση θα φτάνει στα ύψη, ενώ πολλές θα είναι και οι ευκαιρίες που θα έχετε να επιβεβαιώσετε τη φιλαρέσκειά σας σε πολλές πλευρές.

ΖΥΓΟΣ: Καινούριες ιδέες και σκέψεις θα ανανεώνουν την καθημερινότητά σας και οι επιλογές σας θα γίνονται με κίνητρο τη δική σας ευχαρίστηση. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί να μην αλλάζει ο χαρακτήρας σας, αλλά αλλάζει η γενική συμπεριφορά σας, αφού θα έχετε έντονη τη διάθεση να δοκιμάσετε τα δικά σας όριά μα και των ανθρώπων που συναναστρέφεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη να ξεπεράσετε τα κλισέ του παρελθόντος και να αναζητήσετε μια καινούρια ταυτότητα, θα σας ωθήσει σε νέες επιλογές και δρόμους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι πλανητικές διελεύσεις θα σας βοηθήσουν στο έπακρο να καταφέρετε τους περισσότερους από τους στόχους σας, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και πολλά από τα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως η ίδια η ζωή να είναι απρόβλεπτη, ωστόσο η μέρα μπορεί να δώσει ώθηση και σταθερότητα στα σχέδιά σας. Κοινωνικότητα, δημοσιότητα, σχέσεις, συνεργασίες και ικανοποιήσεις, είναι κάποια από τα οφέλη που θα έχετε.


ΙΧΘΥΣ: Θα αρχίσετε να απασχολήστε πιο έντονα με το συναισθηματικό σας τομέα και να ψάχνετε τρόπους να τη βελτιώσετε.