Social Icons

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας. Για να έρθετε σε ισορροπία, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ορισμένες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο, θα σας δώσουν ευκαιρίες να εξελιχθείτε. Μην επιτρέψετε σε κάποιους επιτήδειους να εκμεταλλεύονται τη θέση σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη μένετε στάσιμοι σε αυτά που γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά κυνηγήστε αποφασιστικά τους στόχους σας. Για να είστε περισσότερο αγαπητοί, προσπαθήστε να είστε πιο ρεαλιστικοί στην κρίση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε τις δουλειές σας με τάξη για να δείτε να τελειώνουν τα ταχύτερο δυνατόν. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ανεβείτε.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποχρεώσεις που δε σας δίνουν τίποτα πέρα από καταπίεση. Φροντίστε να είστε καλά ενημερωμένοι με όλα τα δεδομένα που υπάρχουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μπορέσετε να νιώσετε πιο ασφαλείς για το μέλλον σας, να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Οι ξαφνικές ανατροπές στα σχέδιά σας, θα σας κάνουν να αλλάξετε πορεία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα.

ΖΥΓΟΣ: Μην αφήσετε σε όσους σας περιβάλλουν να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές δραστηριότητες για να ξεφύγετε από το άγχος της καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις και μη τα βάζετε με άτομα που έχουν σχέση με τον εργασιακό σας χώρο. Τολμήστε να κάνετε αυτά που ονειρεύεστε και δείτε το μέλλον με αισιοδοξία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βρείτε ευκαιρίες να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε με το σύντροφό σας. Μην εξαντλήσετε την ενέργειά σας σε κουραστικές συζητήσεις που δεν οδηγούν σε θετικά αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια μοναδική εμπειρία μπορεί να σας φέρει μια νέα περιπέτεια με πρόσωπο από το παρελθόν. Για να νιώσετε πιο όμορφα και να ανέβει η διάθεσή σας, κάντε αλλαγές στο χώρο που ζείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο να απομονωθείτε και να χαλαρώσετε για να βάλετε τάξη στις σκέψεις σας. Σε μια καλή συνεργασία που έχετε διαμορφώσει, μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις.


ΙΧΘΥΣ: Κάποιο φιλικό σας πρόσωπο θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη. Φροντίστε να είστε πιο διπλωματικοί στα όσα συμβαίνουν γύρω σας.