Social Icons

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Μην είστε υπερβολικοί στα λόγια και τις υποσχέσεις που θα δώσετε, γιατί αυτή τη φορά να αναγκαστείτε να πραγματοποιήσετε όσα είπατε και δε θα σας είναι τόσο ευχάριστο.

ΤΑΥΡΟΣ: Η διχογνωμία σας μπορεί να καταντήσει βασανιστική, καθώς μπορεί να δημιουργήσει σκάνδαλα που θα χαλάσουν τις σταθερές σας σχέσεις, που ήταν πολύτιμες για εσάς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλάξτε νοοτροπία στον επαγγελματικό σας χώρο και τοποθετηθείτε σε πιο δημιουργική βάση, για να έχετε τη δυνατότητα να είστε πιο ελεύθεροι από πολλές υποχρεώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο τρόπος που θα αντιμετωπίσετε πολλά θέματα θα εντυπωσιάσει το αντίθετο φύλο, αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε και κάνετε λανθασμένες σχέσεις που θα σας κοστίσουν.

ΛΕΩΝ: Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας, αποφεύγοντας να κάνετε τολμηρές αλλαγές και επενδύσεις, για να μην υπάρξει πιθανότητα να χάσετε χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να υπάρξει καλυτέρευση στον εργασιακό σας χώρο, επεκτείνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις, χωρίς να σπαταλήσετε ιδέες για να αποδείξετε την αξία σας.

ΖΥΓΟΣ: Συζητήστε τα προβλήματα τα οποία ακόμα δεν έχετε λύση με το σύντροφό σας, γιατί παρόλο που η απειλή της διάλυσης της σχέσης σας ανήκει στο παρελθόν, δεν θα πρέπει να επαναπαυθείτε στην ηρεμία που θα υπάρχει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ξεπεράσετε τα εμπόδια τα οποία υπάρχουν και να βάλετε νέες βάσεις, πιο γερές και πιο μακροχρόνιες, χρειάζονται άλλη αντιμετώπιση τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα γεγονότα που εκτυλίσσονται κάνουν την καθημερινότητά σας δύσκολη και η άρνησή σας να οριοθετήσετε κάποιες κακές σας συνήθειες, την κάνουν ακόμα δυσκολότερη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δοκιμάστε μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας, για να απαλλαγείτε από το άγχος και να μπορέσετε να σκεφτείτε πιο δημιουργικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επενδύσετε σε ουτοπιστικά σχέδια πιστεύοντας ότι έτσι θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας, εάν πρώτα δεν ελέγξετε τα άτομα που σας συμβουλεύουν ότι είναι τα κατάλληλα.


ΙΧΘΥΣ: Μπορείτε να προσέχετε τις σχέσεις σας για να μην υπάρχουν θύτες ή θύματα και ταυτόχρονα να γίνεστε πιο αποτελεσματικοί στις υποθέσεις σας.