Social Icons

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 

Καινούρια χρονιά ξεκινάει, οπότε ας δούμε πως θα κινηθεί ο Ιανουάριος...


Στις 3 η Αφροδίτη περνάει στους Ιχθείς, στην καλύτερή της θέση, αυξάνοντας το συναίσθημα και βάζοντας τον έρωτα σε πρώτο πλάνο. Δημιουργεί νέες ελπίδες σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη φαντασία και βγάζει στην επιφάνεια καλλιτεχνικά ταλέντα. Εκμεταλλευτείτε την θέση της Αφροδίτης για να χαράξετε το δρόμο προς την ευτυχία, αποβάλλοντας αρνητικές επιρροές που κάποιες στιγμές θα προκαλούνται από την Παρθένο που βρίσκεται απέναντι εκλογικεύοντας ότι νιώθετε. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς), όπως και της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερος).

Στις 3 ο Ερμής ανάδρομος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, φέρνει ενδιαφέρουσες συζητήσεις και συναντήσεις. Θα υπάρχει ηρεμία και καλή διάθεση, όψη που κάνει τη μέρα ιδανική για να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αν τυχόν υπάρξουν διαφορές εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του Ερμή, απλά αφήστε το να περάσει.

Στις 5 ο Ερμής ανάδρομος περνάει στον Τοξότη, απαιτεί να εξετάσετε εξονυχιστικά συμφωνίες επαγγελματικές ή οικονομικές, ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους και να μην πάρετε μέρος σε κόντρες ή διαμάχες.

Στις 8 ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Τοξότη, φέρνει έμπνευση, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό. Είναι κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με μεγάλους στόχους και να προσεγγίσετε την επιτυχία με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Συλλέξτε πληροφορίες  σε ότι σας ενδιαφέρει, φανείτε ανοιχτόμυαλοι και δείτε την αλήθεια σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να ακούτε τι σας λένε και να μην προσπερνάτε βιαστικά τα πάντα. Μη βρείτε το δέντρο και χάσετε το δάσος.

Στις 10 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Κριό, είναι σκληρή και δύσκολη όψη. Αυταρχισμός και αμετακίνητη στάση απέναντι σε καταστάσεις, θα σας προκαλεί εκνευρισμό και ζήλια. Περιορίστε τις απότομες εναλλαγές διάθεσης καθώς οι επιρροές που θα δεχθείτε θα έχουν διάρκεια.

Στις 11 ο Άρης στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει ευκαιρίες επαγγελματικού χαρακτήρα και νέες συνεργασίες αρκεί να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας και να εξετάζετε λεπτομερώς τα δεδομένα.

Η Πανσέληνος στις 12 στον Καρκίνο, προσφέρει όμορφες οικογενειακές στιγμές αρκεί να μην αφήσετε την απαισιοδοξία να πρωτοστατεί. Αφήστε να σας πλησιάσουν και να σας δείξουν τρυφερότητα, ενώ σε επαγγελματικό επίπεδο θα ακούσετε αρκετά για συνεργασίες αλλά και για ζητήματα που θα αφορούν την καριέρα σας. Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερος).

Στις 12 ο Ήλιος στον Αιγόκερω σε τετράγωνο με το Δία στο Ζυγό, δημιουργεί απρόοπτα έξοδα και προβλήματα στις συναλλαγές. Η τετράγωνη λογική έρχεται σε κόντρα με το ζύγισμα των καταστάσεων και τα σχέδια προσκρούουν σε εμπόδια.

Στις 13 ο Ερμής περνάει στον Αιγόκερω και η σκέψη γίνεται πιο οργανωμένη, ώστε να εξετάζονται τα πάντα με σύνεση και τάξη. Επικοινωνιακά θα είστε λιγομίλητοι, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιστάσεις που θα κρύβεται παρασκήνιο. Θα είστε πιο εργατικοί και οργανωμένοι, βοηθώντας την καριέρα σας να εξελιχθεί.

Στις 19 ο Άρης στους Ιχθείς σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, μειώνει την υπομονή και τις αντοχές σας. Αποφύγετε συζητήσεις που βλέπετε ότι θα καταλήξουν σε καυγάδες, καθώς θα είναι έντονες οι πιέσεις που θα δέχεστε.

Στις 20 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω,
φέρνει συμφέρουσες συνεργασίες, κέρδη από νέες ευκαιρίες και αλλάζει την καθημερινότητα στον επαγγελματικό χώρο προς το καλύτερο.

Στις 23 ο Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, σας ανοίγει πόρτες που θεωρούσατε κλειστές, ενώ η αυξημένη διαίσθηση θα σας γλιτώσει από παραπατήματα.

Στις 27 η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη, φέρνει προβλήματα σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα, καθώς φέρνει ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.

Η Νέα Σελήνη στις 28 στον Υδροχόο μας γεμίζει αισιοδοξία και όρεξη για δουλειά. Καινούρια ενδιαφέροντα θα τραβήξουν την προσοχή σας, ενώ οι εξελίξεις θα τρέχουν. Διατηρήστε την προσοχή σας στους στόχους που έχετε θέσει για να οδηγηθείτε σε θετικά αποτελέσματα και να μην αποκλίνετε από αυτούς. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Στις 28 ο Άρης περνάει στον Κριό, κάνοντάς σας αυθόρμητους, θαρραλέους, ενθουσιώδεις, αλλά ταυτόχρονα απερίσκεπτους κάτι άκρως επικίνδυνο αν δεν το ελέγξετε. Πριν πάρετε οριστικές αποφάσεις σε οτιδήποτε, χρειάζεται να βάζετε μπροστά τη λογική και να κατευθύνετε την ενέργεια που θα έχετε προς την επιτυχία.