Social Icons

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Για να μην επαναλαμβάνεστε στα ίδια και στα ίδια και πνίγεστε στις υλικές υποχρεώσεις, οργανωθείτε, γίνετε πρωτοποριακοί και θα έχετε μεγάλες επιτυχίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν πρέπει να κινηθείτε βιαστικά και παρορμητικά, καθώς οι καθυστερήσεις, οι παρανοήσεις και τα λάθη θα είναι πολύ πιθανά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια υποθέσεις των προηγούμενων μηνών ή χρόνων που είχατε αφήσει ανοιχτές. Η επανεξέταση υλικών και κοινωνικών αξιών, θα είναι η κινητήριος δύναμη για να προχωρήσετε δυναμικά στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Από τη μία θα περνάτε στο μικροσκόπιο όλα τα μηνύματα που θα δέχεστε και θα τα φιλτράρετε, ενώ από την άλλη θα γίνεστε πιο ευαίσθητοι.

ΛΕΩΝ: Η σεξουαλική σας διάθεση θα είναι ενισχυμένη, αλλά φαίνεται πως η ευχαρίστηση που θα παίρνετε δε θα μπορεί να αγγίζει ταυτόχρονα την καρδιά και το μυαλό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μάχη για τα συμφέροντα και την επικράτηση, ο ανταγωνισμός και οι ανακατατάξεις θα είναι αρκετά έντονες, όμως, η τύχη δε σας εγκαταλείπει.

ΖΥΓΟΣ: Καινούρια πρόσωπα έρχονται κοντά σας και αυξάνετε η κοινωνικότητά σας με νέες γνωριμίες που στην αρχή τους δε θα δείτε το τι μπορούν να σας προσφέρουν στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα απρόοπτα ίσως να είναι πολύ περισσότερα απ’ ότι φανταζόσασταν τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και στο συναισθηματικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ηρεμούν κάπως τα πράγματα και η έμπνευση σας αρχίζει να δουλεύει σε άριστο επίπεδο, ενώ μαζί  με αυτήν μεγαλώνει και η αισιοδοξία σας που έτσι κι αλλιώς δε σας είχε εγκαταλείψει, αλλά απλά είχε αποκοιμηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα πάρετε, γιατί υ υπερβολή θα είναι κάτι που θα χαρακτηρίζει τις περισσότερες κινήσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιο ωφέλιμο για εσάς είναι να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση των επιθυμιών και των στόχων σας και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει τα πραγματικά «πρέπει» και «θέλω» σας.


ΙΧΘΥΣ: Μη χάνεστε σε ψευδαισθήσεις που δε σας βοηθούν να βρείτε τον προσανατολισμό σας ή σπαταλάτε το χρόνο σας σε άστοχες συζητήσεις.