Social Icons

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Οι έξοδοι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα κάνουν καλό και σας και σας ανανεώνουν. Κάντε την αυτοκριτική σας για να μπορέσετε να εξαλείψετε αυτά που ενοχλούν τους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η καλύτερη συντροφιά για τις ώρες που δε θέλετε να είστε μόνοι θα είναι τα πολύ κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα και όχι άτομα που περνούν περιστασιακά από τη ζωή σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Για τους αδέσμευτους προβλέπεται ένα καινούριο πρόσωπο να σας εξιτάρει ερωτικά και να σας κάνει να θέλετε να ζήσετε μαζί του έντονες εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα χρειαστείτε οπωσδήποτε ανανέωση, οπότε βγείτε έξω με φίλους και διασκεδάστε όσο και αν δεν το επιτρέπουν οι ανειλημμένες σας υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ: Παρά τις γενικές δυσκολίες που θα προκύψουν, με προνοητικότητα τα προβλήματα θα βρίσκουν τη λύση τους, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε λίγο περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μπορείτε να ξεγλιστράτε όταν σας στριμώχνουν, φροντίστε να έχετε πάντα δικλίδες ασφαλείας. Για να μάθετε διαφορετικά πράγματα τολμήστε να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα.

ΖΥΓΟΣ: Καθίστε σκεφτείτε και συνειδητοποιήστε επιτέλους τι στ’ αλήθεια θέλετε από τη ζωή σας. Απέναντι σε όλους αυτούς που σας επιβουλεύονται πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε αμυντικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δουλέψτε αποκλειστικά με τους τομείς της ζωής σας που τον τελευταίο καιρό έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες απώλειες. Πρέπει να ανταποκριθείτε στις σημερινές προκλήσεις που σήμερα θα είναι πολλές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε από τους συνεργάτες σας, φροντίστε να είστε πιο ξεκάθαροι στις επιλογές σας. Το παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί θα σας φανεί περίεργο που δεν το είχατε καταλάβει τόσο καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση και ίσως στενοχωρηθείτε, γι’ αυτό μην κινείστε υπογείως. Δε χρειάζεται να κάνετε απαραίτητα παρέα με ανθρώπους που σας έχουν φερθεί άσχημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσαρμοστείτε στον εργασιακό σας χώρο με κάποιους συνεργάτες που δε σας αρέσουν. Αφήστε κατά μέρους τους συναισθηματισμούς για να βγείτε αλώβητοι από κάποιες καταστάσεις.


ΙΧΘΥΣ: Καλύψτε το συντομότερο δυνατό οικονομικές σας ατασθαλίες πριν βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Όταν βλέπετε ότι οι παρούσες καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες, μην τις πιέζετε.