Social Icons

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΚΡΙΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή κάντε εκείνο το ταξιδάκι που ονειρευόσασταν. Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα για να καλύψετε τις κοινές σας επιθυμίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Ηρεμήστε το έτερόν σας ήμισυ που το έχουν πιάσει αμφιβολίες και ανασφάλειες. Κάντε κάτι άμεσα για τον εαυτό σας που τον έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αποτίμηση της σχέσης σας ξεπερνά κάθε προσδοκία και έτσι θα έχετε την τέλεια σχέση. Μην κάνετε παρέα με απαισιόδοξους ανθρώπους, γιατί θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη διατυμπανίζετε την επιτυχία σας και προκαλείτε το φθόνο, αλλά μείνετε συνεπείς σε ότι κάνετε. Δε φτάνει η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός για να πετύχετε, αν δεν έχετε επιμονή και υπομονή.

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους. Φροντίστε να βρείτε χρόνο να περάσετε μια όμορφη βραδιά με το σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κουράζετε άλλο το νευρικό σας σύστημα με ψυχολογικές μεταπτώσεις που δε σας βοηθούν. Να είστε πιο επίμονοι στους στόχους σας, για να αξιοποιήσετε καλύτερα τις δυνατότητες σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσαρμόστε τις ανάγκες σας σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Αφήστε το χρόνο να δουλέψει για εσάς και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε σε εγρήγορση, προκειμένου να αντιληφθείτε εγκαίρως τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει ο μήνας και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη συναισθηματική σας ζωή απαιτούν από εσάς μεγάλα πάθη. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά αν βάλετε μπροστά την έντονη προσωπικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε όσο μπορείτε τις παρασκηνιακές ενέργειες, γιατί σας φθείρουν. Έπειτα από μια πολύ κουραστική ημέρα αναζητήστε την ηρεμία του σπιτιού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τηρείστε αποστάσεις, εάν υπάρχουν κάποιοι από το περιβάλλον σας που σας εκνευρίζουν. Εάν είστε κουρασμένοι η αγχωμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα εργασιακά σας θέματα.


ΙΧΘΥΣ: Δώστε την ανάλογη προσοχή, για να ξεπεράσετε συγκεκριμένες δυσκολίες που υπάρχουν. Με μοναδικό οδηγό το συναισθηματισμό σας, θα οδηγηθείτε σε χαοτικές καταστάσεις.