Social Icons

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στην επιλογή των στενών σας συνεργατών, για να μη σας αποσυντονίσουν κάποια ζητήματα. Οριοθετήστε σωστά τους στόχους σας και αρχίστε να τους εκπληρώνετε έναν -έναν.

ΤΑΥΡΟΣ: Η καλή διάθεση είναι εγγύηση για να περνάτε καλά, αλλά όχι για να ριψοκινδυνεύσετε σημαντικά πράγματα για εσάς. Εάν ερευνηθούν διλήμματα και εμπόδια, θα λυθούν όλα με λιγότερο κόπο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσπαθήστε να μειώσετε το κενό που υπάρχει στην επικοινωνία σας. Είναι καλύτερο και προτιμότερο να μιλήσετε ξεκάθαρα για αυτά που νιώθετε ή σκέφτεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δραστηριοποιηθείτε για να μπορέσετε να λύσετε εκκρεμότητες που σας έχουν κουράσει. Εάν νιώθετε κουρασμένοι η απογοητευμένοι, μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ: Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και περάστε μια όμορφη βραδιά στο σπίτι. Αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις για τα οικονομικά σας θέματα που δεν γνωρίζετε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε, μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο άτομο της οικογένειάς σας, που σας έχει ανάγκη.

ΖΥΓΟΣ: Φαίνεται πως πολύ σύντομα θα δικαιωθούν οι σκληρές σας προσπάθειες. Οι παρασκηνιακές συζητήσεις δεν οδηγούν σε λύση των προβλημάτων που ήδη υπάρχουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προτιμήστε να βγείτε και να διασκεδάσετε από το να χαλάτε τη διάθεσή σας για τον οποιοδήποτε. Βελτιώστε τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και απαιτήστε κάτι καλύτερο γιατί το αξίζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας και στενοχωριέστε χωρίς λόγο. Αξιοποιήστε την κοινωνικότητά σας, για να έχετε καλύτερη εξέλιξη στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε λύσεις σε προβλήματα που σας φαίνονται αξεπέραστα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Εάν η διάθεσή σας είναι πεσμένη, αναζητήστε την παρέα ενός καλού σας φίλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με περισσότερη μεθοδικότητα και οργάνωση, θα δείτε τα όνειρά σας να παίρνουν μορφή. Ξεδιπλώστε τα ταλέντα σας και θα βρεθούν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν.


ΙΧΘΥΣ: Βάλτε νέες γερές βάσεις στη ζωή σας, ώστε να είναι ικανές να αντέξουν τις οποιεσδήποτε ανατροπές και φροντίστε η ελευθερία που θέλετε να έχετε να μην παραπαίει ανάμεσα στην αναρχία και την αναβλητικότητα.