Social Icons

Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Κυριακή 12 έως 18/4/15

ΚΡΙΟΣ: Η Νέα Σελήνη στις 18 Απριλίου στο ζώδιό σας, κάνει τη μέρα αξιόλογη για τα επαγγελματικά σας σχέδια, όχι μόνο για την εύρυθμη λειτουργία που θα υπάρχει στα καθημερινά σας θέματα, αλλά γιατί θα σας προσφερθούν και οι καλύτεροι όροι. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν, γι’ αυτό μη διστάσετε να σπρώξετε τα πράγματα και να διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει. Προσεγγίστε τα άτομα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος και να καλυτερεύσετε τις συνεργασίες σας.


ΤΑΥΡΟΣ: Με τον Ερμής στο ζώδιό σας από τις 14, το αίσθημα της αυτοπεποίθησης και της ασφάλειας που θα έχετε καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, θα σας παρακινήσει να προχωρήσετε σε σοβαρές επενδύσεις- αποφάσεις, τόσο πάνω σε πρόσωπα, όσο και σε πράγματα που μπορεί να κάνουν πιο ευχάριστη ή πιο εύκολη τη ζωή σας. Η διεύρυνση της σκέψης σας και η όξυνση της όρασης και της ακοής, θα σας οδηγήσει στη γνώση και θα ενισχύσει την τύχη σας.
Αποφύγετε να κάνετε ανοίγματα ή να πάρετε ρίσκα, γιατί δε θα είναι εύκολο να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι ακριβώς θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναπτύξτε τις επαγγελματικές σας γνωριμίες και σχέσεις και να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και ενδεχόμενα που θα δώσουν άνοδο στον οικονομικό σας τομέα. Οι ερωτήσεις που θα έχετε να κάνετε πάνω στα συναισθηματικά σας θέματα θα είναι πολύ περισσότερες από τις απαντήσεις που θα πάρετε. Αυτό που θα μετρήσει περισσότερο ακόμα και αν είστε αδέσμευτοι, αλλά οδεύεστε στην αναζήτηση ενός συντρόφου, θα είναι ο βαθμός συντροφικότητας και η ταύτιση απόψεων και συναισθημάτων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι καθυστερήσεις αλλά και οι προβληματισμοί για την πορεία της ερωτική σας σχέσης όσοι είστε δεσμευμένοι, θα είναι δεδομένες, όμως, αυτό δε σημαίνει πως απαραίτητα θα έχετε πρόβλημα με το σύντροφό σας. Πλησιάστε περισσότερο ο ένας τον άλλο και να προσπαθήσετε να επαναπροσδιορίσετε κάπως τη σχέση σας. Εάν νιώθετε έτοιμοι να επισημοποιήσετε το δεσμό σας, κάντε το κατόπιν ωρίμου σκέψεως. Δε φτάνει σε μια σχέση να ταιριάζετε μόνο σεξουαλικά, είναι απαραίτητο να συμβαδίζετε και πνευματικά.

ΛΕΩΝ: Με τον Άρη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 12, η συνειδητοποίηση θα πρέπει να είναι το πρώτο σας βήμα για την αλλαγή. Διώξτε κάθε ίχνος θυμού,  ή αγανάκτησης που έχετε τον τελευταίο καιρό για κάποια πράγματα και αφήστε το σύντροφό σας να σας πολιορκήσει και να σας δείξει τα συναισθήματα που έχει και νιώθει για εσάς. Ανοίξτε τα χαρτιά της καρδιάς σας με λιγότερους ενδοιασμούς και εκμεταλλευτείτε τη σειρά προκλήσεων που θα αλλάξει τις καθημερινές σας παραστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Άτομα του παρελθόντος που υπήρξαν φίλοι σας, επανεμφανίζονται στη ζωή σας, έχοντας αξιώσεις. Εάν το θελήσετε θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Η απόφαση για το αν θα γυρίσετε πίσω, θα την πάρετε αποκλειστικά εσείς, γι’ αυτό πριν κατασταλάξετε σε οριστικά αποτελέσματα, σκεφτείτε καλά όλες τις παραμέτρους και κυρίως αν αυτό επιθυμείτε για τη συναισθηματική σας ζωή και το μέλλον σας. Οι προοπτικές ευαισθητοποιούν τη δημιουργικότητά σας και σας βγάζουν από την καθήλωση της ευθείας.

ΖΥΓΟΣ: Το σύνθημα της βδομάδας είναι δώστε εξηγήσεις για να λυθούν οι παρεξηγήσεις. Απαλλαγείτε από τυχόν ενοχές που μέχρι τώρα σας κρατούσαν εγκλωβισμένους στις φαντασιώσεις σας και αυτή η μορφή ξεκαθαρίσματος θα είναι μια εκκίνηση για το μέλλον σας. Με άλλες προεκτάσεις και προοπτικές, που θα έχουν μεγαλύτερη δόση πραγματικότητας, θα αισθανθείτε πιο ελεύθεροι και πιο δυνατοί. Πραγματοποιήστε συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές, που θα σας βοηθήσουν να ενθέσετε τις απόψεις σας, αλλά και να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Κρόνο στις 15, θα έχετε την τάση να απομονωθείτε, καθώς οι ανασφάλειές σας θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα θέλετε να απομονωθείτε. Μη φοβάστε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα και τα παράπονά σας, στους δικούς σας ανθρώπους. Τολμήστε το και θα βρείτε ανταπόκριση, αφού και αυτοί προσπαθούσαν να ανακαλύψουν τι σας ταλαιπωρούσε, αλλά κρυβόσασταν συνεχώς πίσω από χαμόγελα και αστεία πειράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συνεργασίες σας θα κυλούν αρμονικά, οι πρωτότυπες ιδέες σας θα ενθουσιάζουν τους συνεργάτες σας και ο οικονομικός σας τομέας, που είναι σημαντικός, θα έχει ανοδική πορεία. Δεν αποκλείεται να λάβετε μέχρι και οικονομική ενίσχυση από άτομα που δεν περιμένατε πως πιστεύουν στο όραμά σας. Θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και η αύξηση της κοινωνικότητάς σας, θα σας φέρει αρκετές καινούριες γνωριμίες αλλά και ανανέωση παλαιότερων, που θα σας είναι χρήσιμες τόσο για τη παρούσα κατάσταση, όσο και για το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 17, αφήστε τον εαυτό σας να εκφραστεί, ξεκινώντας από το να ξανανεβάσετε την ψυχολογία και το ηθικό σας, ακόμα και αν αυτό προϋποθέτει αρκετές συζητήσεις. Γίνετε για μια φορά ήρωες του εαυτού σας και μετά φροντίστε και για τους άλλους. Η βδομάδα προμηνύει γεγονότα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα στους περισσότερους τομείς της ζωή σας. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές και οι σχέσεις σας με τους άλλους θα γίνουν ακόμα καλύτερες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η γοητεία σας θα μαγνητίζει τους άλλους, ώστε να τους πλησιάζετε με περισσότερη άνεση και ευκολία, είτε για να πετύχετε τους στόχους σας, είτε για να περάσετε ευχάριστα. Η καλή επικοινωνία θα είναι σύμμαχός σας, για να έχετε άριστες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα άτομα του περιβάλλοντός σας θα έχουν την καλή διάθεση να σας δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για να κινηθείτε σύμφωνα με τις επιλογές σας, ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσουν να βρείτε και τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να καταλήξετε σε σωστές επιλογές.

ΙΧΘΥΣ: Με τον Άρη σε τετράγωνο με το Δία στις 18, έχετε άμεση ανάγκη από αλλαγές στην εμφάνισή σας, για να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. Αποφασίστε τις, λοιπόν, αυτό το μήνα, γιατί μπορεί να είναι καταλυτικές για την εικόνα σας. Τολμήστε κάτι εντελώς νέο και πρωτοποριακό, κάτι που θα αλλάξει την εμφάνισή σας στα μάτια των άλλων. Τονώστε τη γοητεία σας προς το αντίθετο φύλο για να ξανανιώσετε και κάντε τους να έλκονται από τη μαγική σας εικόνα.

Οι μέρες σας βοηθούν να ανεβείτε τα σκαλιά της ιεραρχίας ακόμα πιο γρήγορα.