Social Icons

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε τις δραματοποιήσεις, αποδεχθείτε τις δικές σας ελλείψεις και λάθη και όπου είναι απαραίτητο χαμηλώστε περισσότερο τους τόνους.

ΤΑΥΡΟΣ: Συνεργαστείτε, συμβιώστε με τους άλλους και παράλληλα κάντε και τις υποχωρήσεις που θα χρειαστούν για να υπάρξει ομαλή συνέχεια.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Υπερασπίστε με διπλωματία τα συμφέροντα και τα κεκτημένα σας στην αγάπη, για να νικήσετε και τον πιο μικρό αντίπαλο που μπορεί να έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε κόσμο για να αυξήσετε την κοινωνικότητά σας και πείτε τη γνώμη σας χωρίς να είστε πολύ αυστηροί με τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Πλησιάστε τους και αφήστε λίγο χρόνο για να κάνουν με τη σειρά τους τη δική τους κίνηση. Δεν αποκλείεται να κάνετε και αγορές που είχατε προγραμματίσει, αλλά δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε την επανάστασή σας στον εργασιακό τομέα, καθώς μπορείτε ακόμα και με λίγες απλές κινήσεις να αλλάξετε τον τρόπο που δουλεύετε.

ΖΥΓΟΣ: Nα γίνετε πιο μεθοδικοί και να κινηθείτε αποφασιστικά προς την κορυφή, με δικές σας πρωτοβουλίες που θα τύχουν την αποδοχή και των γύρω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προχωρήστε στα κατάλληλα βήματα που θα σας οδηγήσουν στην καταξίωση και θα αρχίσετε να μαζεύεστε, περιορίζοντας στο έπακρο τα έξοδα που είχατε αυξήσει για ένα μεγάλο διάστημα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να θυμάστε πως οι επιθυμίες σας διατηρούν αναμμένη τη φλόγα και το πάθος που έχετε να κατακτήσετε την κορυφή. Κάτι αρχίζει να αλλάζει και αυτό είναι ο τρόπος που βλέπετε πλέον το σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν η σχέση με το σύντροφό σας πέρασε μέσα από καταιγίδες και επέζησε, θα έχετε την ευκαιρία να την ανανεώσετε και πάλι. Δημιουργήστε καινούριες βάσεις και μεταμορφώστε τη συναισθηματική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πιο ειλικρινείς, γοητευτικοί και με λιγότερες ανασφάλειες μπορείτε να προχωρήσετε σε μια ικανοποιητική σχέση που τη χρειάζεστε.


ΙΧΘΥΣ: Ξαναβρίσκετε το κέφι σας για παιχνίδια και θα νιώθετε όλο και περισσότερο ερωτευμένοι. Η φλόγα του πάθους σας εύκολα μπορεί να έχει θύματα, αφού ο σύντροφός σας δύσκολα θα αντισταθεί στο σεξαπίλ σας.