Social Icons

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Διώξτε από τη σχέση σας ότι είναι άχρηστο, ότι δεν χρειάζεστε και μαζί τις εγωιστικές συμπεριφορές. Είναι απαραίτητο να επιτευχθούν χαμηλοί τόνοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν στη συναισθηματική σας ζωή απαιτούν από εσάς μεγάλα πάθη. Θα μπορέσετε να πετύχετε πολλά αν βάλετε μπροστά την έντονη προσωπικότητά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Έπειτα από μια πολύ κουραστική ημέρα αναζητήστε την ηρεμία του σπιτιού σας. Για να μη σχολιαστείτε από κακόβουλα άτομα, διασφαλίστε την προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε την ανάλογη προσοχή, για να ξεπεράσετε συγκεκριμένες δυσκολίες που υπάρχουν. Με μοναδικό οδηγό το συναισθηματισμό σας, θα οδηγηθείτε σε χαοτικές καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να είστε γενναιόδωροι με ανθρώπους που τους θεωρείτε αναντικατάστατους. Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις που έχετε να γίνουν ασήκωτο βάρος στην πλάτη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εφόσον πιστεύετε ότι ένας κύκλος ολοκληρώθηκε, τελειώστε τον οριστικά προτού πάτε για άλλα. Μην κάνετε πίσω σε αποφάσεις σας μόνο και μόνο επειδή πιέζεστε από το περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ: Τολμήστε να κάνετε αυτά που θέλετε και μην εγκλωβίζεστε στα δήθεν των άλλων. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, γι’ αυτό μην έχετε τόσο πολύ άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που γνωρίσατε τώρα και σας είπαν μεγάλα και όμορφα λόγια. Πρέπει να ζείτε την καθημερινότητά σας και να μην είστε τόσο πολύ απαισιόδοξοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε κάτι καινούριο και μην ανακυκλώνετε σκέψεις που σας καταλήγουν σε παρελθούσες καταστάσεις. Μην επιτρέψετε να σας αλλάξουν, επειδή σε κάποιους τυχαίνει να μην αρέσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καινούριες ευθύνες θα σας βγάλουν από την ανία σας και θα σας κάνουν να νιώσετε και πάλι ζωντανοί. Διορθώστε όσο μπορείτε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξαναπροσαρμόστε όποιο κεφάλαιο της ζωής σας δεν πάει τόσο καλά όσο θα θέλατε. Μην κρίνετε επιφανειακά τα γεγονότα, παρασυρμένοι από επιπόλαιες κρίσεις.


ΙΧΘΥΣ: Με τη βοήθεια της διπλωματίας, μπορείτε να ξεμπλέξετε από περίεργες καταστάσεις. Μη δείχνετε ευάλωτοι, αλλά αποδείξτε στους γύρω σας ότι μπορείτε να κάνετε πολλά.