Social Icons

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Δε θα ήταν κακό, να πραγματοποιήσετε και κάποιο ταξίδι, ακόμα και αν δε σας δίνεται η δυνατότητα για πολλές ημέρες. Η τάση σας για απομόνωση θα γίνει αισθητή και από το ευρύτερο περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακόμα και αν αυτό πονάει, είναι καιρός να δείξετε περισσότερη ειλικρίνεια στη σχέση σας. Μη σας πιάνουν καχυποψίες και ζήλιες που μπορούν να τη βάλουν σε κίνδυνο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πλησιάστε λίγο παραπάνω το ταίρι σας, για να μπορέσει ευκολότερα να στηρίξει εσάς και τις ανάγκες σας. Η καριέρα του έχει προτεραιότητα και θα σας κατηγορήσει δικαίως ότι δεν ενδιαφέρεστε για την πορεία του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παραμείνετε διαλλακτικοί με τους φίλους σας και προσπαθήστε διακριτικά να υπερασπίσετε τη θέση σας. Η διαίσθησή σας μπορεί να σας δώσει λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε όσους σας πλησιάζουν με δόλο και απολαύστε την παρέα των φίλων σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ερωτευθεί, χωρίς βέβαια να το παρακάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πράγματα που δεν μπορείτε να τα πραγματοποιήσετε, είναι προτιμότερο να μην τα υπόσχεστε καθόλου. Για να είναι πιο δημιουργικές οι δραστηριότητές σας, πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες εμπνεύσεις.

ΖΥΓΟΣ: Μην το βάζετε εύκολα κάτω, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να πετύχετε τους στόχους σας. Σε ότι και αν έχετε αποφασίσει να κάνετε, φροντίστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινήσεις σας, κυρίως σε αυτές που θα αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Αποφύγετε δια ροπάλου άστοχες συζητήσεις και συναντήσεις που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποδράστε από την ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν. Για να γίνετε πιο δημιουργικοί, δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια νέα προοπτική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η οποιαδήποτε απόδραση από την καθημερινότητα θα ανανεώσει τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να βρείτε το άλλο σας μισό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δε θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας προβληματίσουν και εξάλλου το ένστικτό σας γνωρίζει όταν τα πράγματα είναι δύσκολα, να μάχεται για την επιβίωση.


ΙΧΘΥΣ: Η εμφάνισή σας θα είναι άψογη και έτσι θα πρέπει να τη διατηρήσετε. Η μέρα θα σας εμπνεύσει αυτοπειθαρχία και άνετα μπορείτε να σταματήσετε κάποιες κακές συνήθειες του παρελθόντος.