Social Icons

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΚΡΙΟΣ: Οι έξοδοι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα κάνουν καλό και σας και σας ανανεώνουν. Κάντε την αυτοκριτική σας για να μπορέσετε να εξαλείψετε αυτά που ενοχλούν τους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μπορείτε να ξεγλιστράτε όταν σας στριμώχνουν, φροντίστε να έχετε πάντα δικλίδες ασφαλείας. Μη γυρίζετε συνέχεια στο παρελθόν σας, γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μελαγχολείτε.



ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε στην άκρη την ανταγωνιστική σας διάθεση και δουλέψτε ομαδικά. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι προτιμότερο να μείνετε για σήμερα στη ρουτίνα σας, παρά να διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας. Μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση που δε σας αφορά, για να μην παρεξηγηθείτε αργότερα.

ΛΕΩΝ: Για να μάθετε διαφορετικά πράγματα τολμήστε να ασχοληθείτε με νέα ενδιαφέροντα. Δουλέψτε αποκλειστικά με τους τομείς της ζωής σας που τον τελευταίο καιρό έχουν υποστεί τις μεγαλύτερες απώλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καθίστε σκεφτείτε και συνειδητοποιήστε επιτέλους τι στ’ αλήθεια θέλετε από τη ζωή σας. Απέναντι σε όλους αυτούς που σας επιβουλεύονται πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε αμυντικά.

ΖΥΓΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε από τους συνεργάτες σας, φροντίστε να είστε πιο ξεκάθαροι στις επιλογές σας. Όταν βλέπετε ότι οι παρούσες καταστάσεις δεν είναι ξεκάθαρες, μην τις πιέζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το παρασκήνιο που θα αποκαλυφθεί θα σας φανεί περίεργο που δεν το είχατε καταλάβει τόσο καιρό. Σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση και ίσως στενοχωρηθείτε, γι’ αυτό μην κινείστε υπογείως.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δε χρειάζεται να κάνετε απαραίτητα παρέα με ανθρώπους που σας έχουν φερθεί άσχημα. Καλύψτε το συντομότερο δυνατό οικονομικές σας ατασθαλίες πριν βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσαρμοστείτε στον εργασιακό σας χώρο με κάποιους συνεργάτες που δε σας αρέσουν. Αφήστε κατά μέρους τους συναισθηματισμούς για να βγείτε αλώβητοι από κάποιες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μόνο εάν το θελήσετε εσείς θα αρχίσουν τα όνειρά σας να πραγματοποιούνται. Περιφρονήστε αυτούς που προσπαθούν να σας εκνευρίσουν, χωρίς να αγχώνεστε για το τι πρέπει και τι όχι.

ΙΧΘΥΣ: Μην πάρετε αψήφιστα λόγια φίλων σας που προσπαθούν να σας σώσουν από μια περίεργη κατάσταση. Βάλτε μπροστά την πείρα σας για να χειριστείτε πιο σωστά μια νέα υπόθεση.