Social Icons

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Κυριακή 19 έως 25/4/15

ΚΡΙΟΣ: Με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στις 19, η ικανοποίηση που θα πάρετε θα είναι αρκετά μεγάλη, καθώς στις σχέσεις σας θα επικρατεί αρμονία και θα πρέπει να τη διατηρήσετε, γι’ αυτό μη δώσετε υποσχέσεις που θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε και μην υπολογίσετε σε αυτές που μπορεί να σας δώσουν. Ο ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο θα εξακολουθεί να είναι μεγάλος, όμως, αυτό δε φαίνεται να σας πτοεί. Αντιθέτως, σας εξιτάρει και οι δυσκολίες σας δυναμώνουν για να πετύχετε τα πάντα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τα οικονομικά σας συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, παρόλο που τα έξοδά σας έχουν ανέβει κατακόρυφα, εξαιτίας των μεγάλων σχεδίων που έχετε ξεκινήσει. Ή που θα ερωτευθείτε παράφορα κάποιο άτομο που βρισκόταν δίπλα σας και απλά δεν το είχατε αντιληφθεί ή τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη ζωή σας, θα σας συναρπάσουν. Φανείτε χρήσιμοι στα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα ξεδιαλύνετε τα μπερδεμένα σας αισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 19, ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και διεκδικήστε το καλύτερο παντού, ακόμα και στο συναισθηματικό σας τομέα. Ζητάτε μια σχέση που να σας δίνει συγκινήσεις, εκπλήξεις και εξάρσεις και όχι απλώς να σας προσφέρει ασφάλεια. Δεν ανήκετε σε εκείνους που επιζητούν ένα σύντροφο, μόνο και μόνο επειδή δεν αντέχετε τη μοναξιά. Τα στάνταρ των περισσοτέρων σε μια σχέση για εσάς είναι ανιαρά, αφού προτιμάτε την ποικιλία σε συνδυασμό με την ξεγνοιασιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό της μέρας, θα σας κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς -αν και ποτέ δεν είχατε πρόβλημα σε αυτό- για να σας πλησιάσουν και να πλησιάσετε πιο εύκολα τους άλλους. Οι επιθυμίες σας θα είναι έντονες, η σεξουαλικότητά σας τονισμένη και θα είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε καινούριες εμπειρίες. Αποφασίστε εσείς, αν θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι, αν θα αφήσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα να μπει στη ζωή σας ή αν θα καταλήξετε σε ένα χωρισμό εφόσον κρίνετε ότι η σχέση που έχετε δεν πάει άλλο.

ΛΕΩΝ: Με τον Ερμής σε τετράγωνο με το Δία στις 21, η πίεση που θα νιώθετε θα σας κάνει να πνίγεστε, αλλά δε θα υπάρξουν προβλήματα που να σας κάνουν να ανησυχήσετε για το μέλλον της σχέση σας. Με υπομονή και ψυχραιμία, θα αποφύγετε τις συγκρούσεις μεταξύ σας που δεν έχουν και λόγο να υφίστανται, αλλά και να διορθώσετε τα λάθη που υπήρξαν τους προηγούμενους μήνες. Θα αποκτήσετε ουσιαστικότερη επαφή με όλους και αυτό θα το χρωστάτε αποκλειστικά και μόνο  στην τονισμένη σας αυτοπεποίθηση που σας κάνει πιο ειλικρινείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγαλύτερη έμφαση δίνει η μέρα στις συναισθηματικές και φιλικές σας σχέσεις, αλλά δε θα μείνουν παραπονεμένες οι επαγγελματικές σας. Θα αποφασίσετε να λύσετε όσες παρεξηγήσεις υπήρξαν για να αλλάξει το κλίμα και θα μπείτε στη διαδικασία να ανακαλύψετε αυτό που μπορεί να κρύβεται πίσω από πράξεις ή λόγια. Τολμήστε βαθύτερες και σωστότερες διασυνδέσεις, που θα σας δώσουν και καλές συνεργασίες. Επίσης, παρόλο που δεν προσέχετε ιδιαιτέρως, η υγεία σας θα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ: Με τον Άρη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 21, όλα δείχνουν πως πια έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας ποια άτομα από αυτά που συναναστρέφεστε θέλετε να μείνουν στη ζωή σας και ποια όχι. Κάποιους τους αγαπήσατε πολύ και τους το δείξατε, ενώ κάποιους άλλους τους διαγράψατε. Ίσως σε μερικές περιπτώσεις οι επιλογές σας να ήταν παρορμητικές και να χρειαστεί να κάνετε ορισμένες αναθεωρήσεις, όμως, θα έχετε όλη την καλή διάθεση και την επιθυμία να τα έχετε με όλους καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα νέα πρόσωπα που θα εμφανιστούν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να πετύχετε καλές συνεργασίες. Φροντίστε την προβολή του εαυτού σας, που είναι και η μεγάλη σας επένδυση. Οι προσπάθειές σας έρχονται να αποδώσουν, ενώ οι πρακτικές αποφάσεις, ενισχύουν την πρόοδό σας. Τα έσοδα σας και γενικότερα τα υλικά αγαθά, παίζουν σπουδαίο ρόλο στη ζωή σας, παρόλο που επιμένετε να πιστεύετε πως δεν εξαρτάστε από αυτά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με τον Ερμή σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 22, συμφιλιώστε μέσα σας αντιφατικά συναισθήματα που πολλές φορές συγκρούονται και σας φέρνουν τα πάνω κάτω, για να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας και κατ’ επέκταση να διατηρήσετε αμείωτο το κέφι σας για ζωή. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και η μέρα, ανταμείβει την πρωτοτυπία, το θάρρος και το έξυπνο ρίσκο. Οι πόρτες για ένα καλύτερο μέλλον ανοίγονται διάπλατα, γι’ αυτό κρατήστε τα καλά του παρελθόντος και πολεμήστε καθετί ανασταλτικό που σας σκλαβώνει και σας εμποδίζει να προχωρήσετε παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο συναισθηματικός σας τομέας σας έχει χαρίσει κατά καιρούς πολλές εμπειρίες και τώρα καλείστε να τις χρησιμοποιήσετε, είτε για να διατηρήσετε την υπάρχουσα σχέση σας, είτε για να αντιμετωπίσετε τις αλλαγές που επιτελούνται σε αυτήν. Αφιερώστε χρόνο στο εαυτό σας και στην προσωπική σας ζωή, για να στρέψετε τα ενδιαφέροντά σας εκεί που προτιμάτε. Ανακαλύψτε τα κρυφά σας σημεία και τραβήξτε την προσοχή αρκετών προσώπων του περιβάλλοντός σας ή του κοινωνικού σας κύκλου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με το Δία στις 22, γίνεστε πιο δεκτικοί και αυτό θα ενθαρρύνει κάποιο πρόσωπο να σας πλησιάσει ερωτικά. Αν είστε αδέσμευτοι ή μείνατε μόνοι έπειτα από έναν πρόσφατο χωρισμό, η ανάγκη σας για να δημιουργήσετε μια σχέση θα είναι πιο έντονη. Προβείτε σε μεγαλύτερα ανοίγματα για να δημιουργηθούν περισσότερες προϋποθέσεις να πετύχετε το στόχο σας. Η έκφραση συναισθημάτων και επιθυμιών θα βοηθήσει σημαντικά και στον επικοινωνιακό σας τομέα.


ΙΧΘΥΣ: Δεν αποκλείεται η ανακάλυψη ενός μεγάλου έρωτα, να γίνει μέσα από τον τομέα των φλερτ. Αντιμετωπίστε πιο σωστά τις προσωπικές σας υποθέσεις. Ακόμα και αν κάτι δεν λειτούργησε όπως θα θέλατε, θα σας επιτραπεί να κάνετε σωτήριες παρεμβάσεις. Όσοι είστε δεσμευμένοι, πρέπει να βοηθήσετε το σύντροφό σας για να μπορέσει και εκείνος με τη σειρά του να σας στηρίξει. Θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας μέσα από την εξέλιξη των σχέσεών σας, τόσο των προσωπικών όσο και των κοινωνικών.