Social Icons

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2015

ΚΡΙΟΣ: Με την Ολική Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό στις 4, υποστηρίξτε με ότι μέσο διαθέτετε τις θέσεις σας για να πείσετε τους συνεργάτες, αλλά και τους ανώτερους σας. Θα πρέπει να φροντίσετε να είστε όσο περισσότερο μπορείτε μεθοδικοί στις εργασίες και τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει, για να μην επιτρέψετε σε κανέναν να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας ή την αξία σας. Τα εμπόδια στις επαγγελματικές σας επαφές, αλλά και γενικά η επικοινωνία σας με τους άλλους, δε θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα.


ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 14, σας ωθεί να μετρήσετε τις δυνάμεις σας και αρχίστε να καταστρώνετε ή να επιταχύνετε την εξόρμησή σας. Οι μνήμες και οι εμπειρίες του παρελθόντος θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στις παρούσες σχέσεις σας. Η λειτουργία των σχέσεών σας και η επικοινωνία σας με τους άλλους δε θα είναι ιδανική. Οι αναμνήσεις σας θα επιστρατευθούν και θα παίξουν ρόλο ρυθμιστή στις τρέχουσες υπόλοιπες σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 11, θα παρατηρηθεί ξανά μια αλλαγή στο κλίμα και δε θα πρέπει να αφήσετε τις ραγδαίες εξελίξεις, να σας κάνουν αντικείμενο της τύχης και των συμπτώσεων, γιατί αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι και την κρίσιμη στιγμή δε θα βρεθεί κανείς δίπλα σας για να σας βοηθήσει. Αξιοποιήστε κάποιες μέρες παρέα με το σύντροφό σας και μακριά από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα, για να δεχθείτε μικρές και μεγάλες απολαύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κρύβονται αρκετές εξαπατήσεις και προβληματικές συνεργασίες που θα  βγουν στην επιφάνεια. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και μην αποσυντονιστείτε, θέτοντας τον εαυτό σας σε κινδύνους, υπερβολές και καταχρήσεις, που θα ρίξουν ακόμα πιο πολύ την ψυχολογία σας. Οι συναισθηματικές κατακτήσεις δε θα λείψουν, και δεν αποκλείεται να ερωτευθείτε. Η ευαισθησία σας θα αγγίξει κόκκινο και επειδή η σκέψη και η κρίση σας δε θα είναι καθαρή, αποφύγετε να πάρετε βεβιασμένες αποφάσεις που δε θα σας οδηγήσουν πουθενά και προσπαθήστε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους.

ΛΕΩΝ: Με το Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας στις 8, θα έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τις ελλείψεις στον προσωπικό ή στον επαγγελματικό σας χώρο, ενώ παράλληλα θα καλυτερέψει και η ψυχολογική σας κατάσταση. Περιορίστε τον καταναλωτισμό σας και μην πιέσετε καταστάσεις, για να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις καλές μέρες που θα έρθουν και να δώσετε αίσιο τέλος σε καταστάσεις που σας παιδεύουν εδώ και καιρό. Η συναρπαστική σας προσωπικότητα θα λειτουργεί για το συμφέρον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σωρεία υποθέσεων, εκκρεμοτήτων και ευθυνών που έχετε αναλάβει, έχουν εξαντλήσει τα όρια της υπομονής σας και κατά συνέπεια και τα νεύρα σας. Προσπαθήστε να καταπιαστείτε με κάτι δημιουργικό που δε θα μεγαλώνει το άγχος σας, αλλά θα σας χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς και ηρεμίας. Θα χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ για να πείσετε τους συνεργάτες σας, ότι τα σχέδιά σας μπορούν να υλοποιηθούν και να πετύχουν. Η τάση που θα σας πιάσει να ενθουσιάζεστε με καθετί νέο και ασυνήθιστο, από ένα σημείο και μετά θα είναι επικίνδυνο.

ΖΥΓΟΣ: Με την ολική Έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 4, μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα τους προσεγγίσετε, αλλά και γενικά στον τρόπο που θα εκφραστείτε μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Κινηθείτε έξυπνα για να αποφύγετε τις παγίδες και τα λάθη που θα δημιουργηθούν και μην κάνετε ανοίγματα ή επεκτατικές κινήσεις, χωρίς να έχετε τις απαραίτητες βάσεις για να ξεκινήσετε. Η στάση σας θα παίξει αρνητικό ρόλο σε κάποια σχέση σας, ενώ δε θα είναι τόσο εύκολο να ξεπεράσετε τις αντιπαραθέσεις που υπάρχουν με το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ισχυρή έλξη που θα νιώσετε προς τη  περιπέτεια και τις κατακτήσεις, θα σας ωθήσει κάποιες φορές σε ακραίες καταστάσεις, κάνοντάς σας να αναζητάτε περισσότερες συγκινήσεις και ελεύθερες σχέσεις ή να εκφράζετε περίεργες σεξουαλικές επιθυμίες. Θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας κατανοώντας καλύτερα τα συναισθήματά σας και θα αποκτήσετε σιγουριά, αυτοπεποίθηση και σταθεροποίηση της συναισθηματικής σας ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι αδέσμευτοι πιθανόν να ανακαλύψετε άτομο του φιλικού σας περιβάλλοντος που δε σας αφήνει αδιάφορους και η σχέση σας να γίνει στενότερη, ενώ οι δεσμευμένοι φαίνεται πως τώρα θα αρχίσετε να ξεπερνάτε τα προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν στη σχέση με το σύντροφό σας. Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε, απολαύστε τη ζωή και κερδίστε τις καρδιές των άλλων. Δε θα είναι καθόλου παράξενο αν ερωτευθείτε με την πρώτη ματιά ή αν αποφασίσετε να κάνετε σαρωτικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 16, μην αμελήσετε να είστε συνεπείς απέναντι στα άτομα που αγαπάτε, καθώς τιμωρείται η ασυνέπεια και θα σας έρθουν δυσάρεστες εκπλήξεις αν δεν είστε προσεκτικοί. Περισσότερο θα χτυπήσει τις μόνιμες σχέσεις σας, κάνοντάς τις να έχουν περισσότερες απαιτήσεις, κάτι που θα σας γεμίσει ανησυχία και αρκετά νεύρα, ενώ παράλληλα θα έχετε και ένα λόγο παραπάνω για να νιώθετε άβολα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με τη Νέα Σελήνη στις 18 Απριλίου στον Κριό, να είστε πιο γρήγοροι και πιο μεθοδικοί στις κινήσεις σας, για να φέρετε σε πέρας τα σχέδιά σας. Υποστηρίξτε τις θέσεις και τα πιστεύω σας χωρίς, όμως, να το παρακάνετε, για να μην προκαλέσετε σύγχυση με τους συνεργάτες σας και χαλάσετε την ευκαιρία που έχετε να κάνετε πολλά από τα σχέδιά σας πραγματικότητα και στην πράξη. Θέστε στους δικούς σας ότι σας προβλημάτιζε τον τελευταίο καιρό και βρείτε με τη βοήθειά τους τις σωστές λύσεις.

ΙΧΘΥΣ: Συζητήστε ότι είναι της παρούσης και σας αφορά. Μην ξύσετε πληγές για θέματα άλλων και μην ανακατευτείτε στα προσωπικά ζητήματα των άλλων. Αν θέλετε να ευχαριστήσετε την περιέργειά σας, κάντε το απασχολούμενοι με τον εαυτό σας. Κάντε τις επιλογές στις φιλίες σας, ακριβώς όπως κάνετε και στις σχέσεις σας. Είναι προτιμότερο να έχετε δίπλα σας λίγους και καλούς που θα αξίζουν τη γενναιοδωρία σας, έτσι ώστε να μπορείτε να τους κρατήσετε για πάντα.