Social Icons

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τι θα πείτε και κυρίως τη συμπεριφορά σας, γιατί θα βρίσκεστε στο επίκεντρο. Θα χρειαστεί ευελιξία από την πλευρά σας, καθώς θα υπάρχει ανταγωνισμός στο παρασκήνιο.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην προσπαθήσετε να παρουσιάσετε διαφορετικά τον εαυτό σας από αυτό που είναι, γατί οι άλλοι δεν είναι τυφλοί και θα θεωρήσουν ότι παίζετε εσκεμμένα κάποιο παιχνίδι.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στηρίζεστε πάντα στη λογική και στα πόδια σας και αυτό το αναγνωρίζουν και το παραδέχονται σχεδόν όλοι από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι περιορισμοί που δέχεστε από οικογενειακά πρόσωπα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και δημιουργούν εντάσεις. Όμως, θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε σχέδια που θα αφορούν τη σχέση μ το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Προσαρμοστείτε στις υπάρχουσες συνθήκες και αν αρχίσετε να περιορίζετε την ανυπομονησία σας δε θα πιστεύετε αυτά που θα βλέπετε να πραγματοποιούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι μια καλή ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, δείχνοντας κατανόηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποδοχή σε ορισμένες απόψεις τους.

ΖΥΓΟΣ: Εάν ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μην τους επιτεθείτε λεκτικά, γιατί θα προκύψουν σκληρές αντιπαραθέσεις που δεν είστε έτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα αρχίσουν να εξελίσσονται και να στηρίζονται σε πιο γερές βάσεις. Οι διαπραγματεύσεις που ζητάτε θα γίνουν σε πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, κάτι που το έχετε πραγματικά ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, αλλά να είστε προσεκτικοί για να μην εξαπατηθείτε από φίλους. Μην αποβάλλεστε σε άσκοπες ταλαιπωρίες, αλλά εξοικονομήστε σωστά τις δυνάμεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην υγεία σας θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί, αρκεί να φροντίσετε να κάνετε τα απαραίτητα τσεκάπ εάν έχετε ενοχλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η φυσική σας κατάσταση, όσο και η υγεία σας απαιτούν φροντίδα από την πλευρά σας, ειδικά αυτήν την περίοδο που βρίσκεται σε μια φάση φορτωμένη με υποχρεώσεις και άγχη.


ΙΧΘΥΣ: Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση μερικών σχεδίων.