Social Icons

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΚΡΙΟΣ: Έχετε την ικανότητα να κατευθύνετε τη δυναμικότητά σας εκεί που χρειάζεται. Αρπάξτε την ευκαιρία και χαρείτε όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας που είναι ιδιαίτερα τρυφερός.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην προβείτε σε ξεκινήματα αν ακόμα δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι. Ακούστε προσεκτικά τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα σας δώσουν ιδέες.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Πριν επενδύσετε τα χρήματά σας συμβουλευτείτε τα κατάλληλα άτομα. Χάνετε το χρόνο σας χωρίς λόγο, ψάχνοντας για απαντήσεις που δεν υπάρχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υιοθετήστε πιο μοντέρνες ιδέες, γιατί οι παλιές δεν ταιριάζουν στο νέο προφίλ σας. Βάλτε το καλύτερό σας χαμόγελο και ετοιμαστείτε για καινούριες γνωριμίες.

ΛΕΩΝ: Για να προλάβετε να τακτοποιήσετε κάθε εκκρεμότητα βάλτε πρόγραμμα. Αν δε θέλετε να σας προλαβαίνουν οι εξελίξεις, μην αφήσετε τίποτα στην τύχη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Διώξτε από κοντά σας άτομα που σας φέρνουν αρνητική ενέργεια. Αντί να πνίγετε τον ενθουσιασμό σας, δώστε τα όλα σε μια σχέση που αξίζει τον κόπο.

ΖΥΓΟΣ: Μη δώσετε το δικαίωμα να σας πλησιάσουν άτομα που έχουν φερθεί άσχημα στο παρελθόν. Προσπαθήστε να μείνετε ανεπηρέαστοι από συναισθηματισμούς και σκέψεις που σας κουράζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε συγκρατημένοι στις αγορές σας για να μην το μετανιώσετε. Αφήστε τη λογική να επικρατήσει στα επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη μοιράζεστε τα σχέδιά σας με όλους, γιατί κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Για να είστε διπλά κερδισμένοι πάρτε πρωτοβουλίες και μην κάθεστε άπραγοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην ξεχάσετε να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο. Ο σωστός προγραμματισμός θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πρέπει να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο. Φερθείτε με σύνεση και περιορίστε την αισιοδοξία σας γιατί η υπερβολή βλάπτει.


ΙΧΘΥΣ: Μιλήστε σε ένα πρόσωπο που σας ελκύει, καθώς τα απωθημένα δεν ξεχνιούνται. Μην απομακρύνεστε από άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους.